Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.10.27.alapfelszerelés1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.10.27.alapfelszerelés1.

A szükséges alapfelszerelés
Előkészületek
Mielőtt elhoznánk a tenyésztőtől vagy a menhelyről négylábú lakótársunkat, gondoskodjunk a szükséges alapfelszerelésről. Biztosítsuk kutyánknak, hogy az első perctől kezdve jól érezze magát, és próbáljuk elkerülni azt, hogy az új társunkkal töltött első órák az idegességről szóljanak.

SZÍNKAVALKÁD
Napsütéses árnyalatok
Derűs sárga
A sárgának kiemelő szerepe van. Remekül mutat, ha más színekkel együtt használjuk, főként a feketével. Ezért kiváló választás, ha egy öltözéket szeretnénk valamivel feldobni. A lágyabb, kevésbé intenzív árnyalatok azonban bájosak, kislányosak.

Értékes, akár az arany
A kiegészítők révén könnyen belophatunk egy kis vidám sárga színt az öltözékünkbe. Lehetnek élénksárgák, vagy meleg árnyalatúak.

Színkód
Mire képes ez az árnyalat?
A sárga vidám, napsütéses szín, amely javítja a hangulatot és emeli az energiaszintet. Az élénksárga figyelemfelkeltő szín, ezért általában az örömmel, boldogsággal és energiával társítják. Igen kedvelt szín, amely javítja a koncentrációt, tehát remek választás akár a szobádban is, ha kreatív feladatokra vállalkozol (például házi feladat). A meleg, aranyszínű árnyalatok a sárga intenzív változatai, amelyek értéket és erőt fejeznek ki.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat