Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
2010-03-07-MileyCyrus

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
2010-03-07-MileyCyrus

Alighogy Miley Cyrust kiválasztották Hannah Montana szerepére, már a próbafelvételek alatt Hannah-ként kellett koncerteznie, hogy a Disney Channelnek legyen elegendő hosszúságú videoanyaga, amelyet a műsorban felhasználhat. Az embereknek ingyenjegyet osztogattak, hogy menjenek az előadásra. Vagyis úgy kellett színpadra állnia, énekelnie és táncolnia, hogy a közönségből előzőleg még senki nem is hallott róla!
Elég ijesztő feladatnak tűnt. Miley aggódott, vajon mit fog szólni hozzá a közönség, és zavarban volt, hiszen úgy kellett csinálnia mindent, mint egy híres popsztárnak, holott a közönség azt sem tudta róla, hogy kicsoda. A koncert közepe táján azonban kezdte egyre jobban érezni magát, és vele együtt a közönség is!
Miután elkezdték sugározni a tévében a Hannah Montanát, Miley (Hannah-ként) turnéra indult a The Cheetah Girls előénekeseként. A tévéműsor igen népszerű volt, de azt senki sem tudta, kíváncsi-e valaki Hannah koncertjére. A fellépés ezért meglehetősen egyszerű volt. Hannah első alkalommal egy fehér lepedő mögül tűnt elő a színpadon úgy, hogy két táncos a magasba emelte. Még igazi zenekar sem volt mögötte, csak felvételről szólt a kíséret. Miley-t azonban ez nem zavarta. Édesapja, aki már hosszú ideje koncertezett és népszerű countryénekes volt, azt mondta neki, hogy egy igazi zenész bármiből képes nagyszerű show-t csinálni.
Miley kissé izgult az első koncertje előtt, de megtanulta a félelmét energiává alakítani. Arra koncentrált, mennyire szeret énekelni, és ez segített az ellazulásban. Végignézett a közönségen, és látta, hogy több ezren viselik a Hannah Montana-pólót, és énekelnek vele együtt. Ez pedig még több energiát adott neki.
Mára már Miley a címlapokon szerepel, hatalmas színpadon koncertezik, kidolgozott díszletekkel, sok-sok táncossal és zenésszel a háta mögött. Azzal azonban tisztában van, hogy ami a show-t naggyá teszi, az csakis belülről jön. Tehetségének és energiájának 100 százalékára szüksége van ahhoz, hogy a közönség minden egyes tagjával megoszthassa a zene szeretetét.

7 sztár, akivel szívesen dolgozna vagy dolgozott volna együtt:
1. Hilary Duff
2. Jenifer Aniston
3. Meryl Streep
4. Shia La Beouf
5. John Lennon
6. Johnny Cash
7. Elvis



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat