Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Nagy Henrietta naplója


franci98 [208966 AL], gazdája Nagy Henrietta
10.11.12.póráz-nyakörv3.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/208966
10.11.12.póráz-nyakörv3.

"Milyen pórázt, milyen nyakörvet?" össz-vissz
- A textil nyakörv könnyebben tisztítható, mint a bőr. Elsősorban olyan kutyáknak ajánlott, akik sokat vannak víz közelében vagy szívesen hemperegnek a sárban.
- A kisebb kutyákra célszerű hámot tenni, hogy az állat ne fojtsa meg magát, ha húzzák. A flexi, azaz kihúzható póráz a jól nevelt kutyáknál válik be, nagyméretű és nagy mozgásigényű kutyáknak nem alkalmas.




BARÁTSÁG
Tedd túl magad rajta!
Hogyan gondoskodhatsz róla, hogy barátaid otthon érezzék magukat nálad?
Jó dolog, ha a barátaid ellátogatnak hozzád - különösen, ha még ott is alhatnak. Segíts nekik, hogy otthonosan érezzék magukat!
- Mielőtt a barátnőid látogatóba jönnek, szerezz be néhányat a kedvenceik közül: ennivalót, filmet vagy játékot, amit szeretnek, a kedvenc dalukat stb. Ha videojáték is szerepel a programban, kérd meg őket, hogy hozzák el a saját joystickjaikat/kontrollereiket.
- Légy gondos vendéglátó! Mutasd meg a barátaidnak, hová akaszthatják a kabátjukat, hová tehetik a cipőiket és hol tartsák a másnapi ruhákat! Kínáld meg őket enni- és innivalóval! Érezzék, hogy örömmel látod őket!
- Javasold a barátnőidnek, hogy hozzanak magukkal egy-két otthoni tárgyat, például a kedvenc párnájukat, amitől otthonosabban érezhetik magukat.
- Gondoskodj sok-sok programról, hogy a vendégeidnek ne legyen honvágya.
- Ne tölts túl sok időt tévénézéssel vagy telefonálgatással, ha nem szeretnéd, hogy a vendégeid elunják magukat!
- Ha valamelyik barátnőd fél az egyik háziállatodtól vagy allergiás rá, vidd át kedvencedet a ház vagy lakás másik részébe!
- Ha valaki korábban szeretne ágyba bújni, mint te, nem akar táncolni vagy részt venni egy bizonyos játékban, légy tekintettel az óhajára.
- Hagyj égve egy lámpát a folyóson vagy a fürdőszobában éjszakára, hogy a vendégeid a sötétben is tudjanak tájékozódni.

BARÁTAKTA
TÁRGY: Egy jó barát tulajdonságai
KULCSSZÓ: részvét
FONTOSSÁG: közepes
LEÍRÁS: Egy jó barátnak tudnia kell átérezni az érzéseidet, és "belebújni a te cipődbe". (És persze neked is!) Így a félreértéseket és vitákat is egyszerűbb megoldani. A jó barátok megértik egymás gondolkodását és motivációit, és úgy tudnak beszélni a problémáikról, hogy nem rágalmaznak, és semmit sem vesznek személyeskedésnek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat