Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mókuci naplója


SosebándBélám [74584 AL], gazdája Mókuci
2006-11-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/74584
2006-11-07

Drága Bélám!

Mint egy szerelmes levél kezdete. :)
Oh, igen, Bélám, a mi szerelmünk 500 valahány napra nyúlik vissza, lassan két évre... titkos, de nem a nyilvánosság miatt. Csupán egymásra vagyunk utalva.
Etetlek, itatlak, játszom veled, s míg nem tudok veled lenni, addig tevetársaiddal egy karavánba verődve homokdűnék közt élitek mini társadalmatok.
A különbség kettőnk között, hogy én tágabb, nyilvánosabb életet élek, hol gyerek, hol "hallgató", hol utas, vásárló, vagy leendő menyasszony szerepében, de ezt még sorolhatnám...
Oh, majdnem elfelejtettem! Most jövök gyakról, felolvastam a szerintem nem túl fényesre sikeredett Mancsos cikkemet, amivel 2000 Ft-ot kaptam. Hah, most először nem remegett a hangom, és még nyertem is. Igaz, hogy a szavazatok száma a 2. helyre tornázott, bár ennek is nagyon örülök. Ferencz mondta, hogy majd meghívom belőle egy pohár vmire. :)
Tök jó!
Vasárnap bepótoltuk az elmaradt táncórát azzal a kiegészítéssel, hogy találkoztunk partenerinkkel. Fura volt egy idegen emberrel "ropni". Mindenesetre már a kedves tanárfickóka komolyabban vesz. Haladunk, csak még a lépéseket köll tisztázni.
Ma elvileg találkoztunk volna velük, hogy az elmaradásukat korrigáljuk, csak Anita kutatásmódszertanból ír, ahhoz meg ki kell töltenie a mf-et, elegendő szórakozás lesz az is. Úgyhogy töröltük a mai programot. Amúgy is hiányzik már Tamás.
Na, de Bélám, ez csak a való életem. A virtuális szerelmem hozzád fűz. Ugye, tudod?
Most megyek.
Oh, és örvendtem mesterem ;)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat