Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mókuci naplója


SosebándBélám [74584 AL], gazdája Mókuci
2008-06-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/74584
2008-06-10

Drága Bélám!
Hát szánom-bánom bűneimet, szorgosságom nem volt az utóbbi majd egy évben töretlen... persze ehhez hozzájárult az a feszített tempó, amiben élnem kellett. Nem kifogásokat akarok most keresni, mert ha nagyon akartam volna, akkor írok neked pár sornyit, hiszen adódtak olyan momentumok, amelyeket érdemes lett volna megörökíteni, de... mindig egy de.
Szóval ebben az évben túlvállaltam magam, férfiasan bevallva nem voltam elég teherbíró. Azt hittem, erősebb vagyok, hogy mikor máskor, ha nem fiatalon vágok bele úgymond őrültségekbe. Erős vagyok és bátor. Persze csak elviekben. A kettős élet azonban az egyik rovására ment, a fontosabbikére, melynek eredményeképp most nem a tételeket bújom, hanem a neten lógok.
Mindennap meghalok egy kicsit... Azt hittem, ha a szélbe kapaszkodom, akkor nem eshetek le. Most meg pofára estem. Fájdalmas dolog.
Itt ülök. Úgy érzem magam, mint akit kifacsartak és eldobtak. Az önértékelésem romokban hever. Próbálom persze bíztatni magam, de nem vagyok az a kifejezetten optipista alkat, így jövőmet elég borúsan látom. A terveim váratnak magukra, a nyelnivaló egyre csak gyűlik, s már ettől már csak az a szebb, amikor kiborulok. Az utóbbi hetek a feszültség, a viták és sértődések jegyében teltek, ráadásul azt sem tudom, ki vagyok, és hová tartok: felnőttség? Hát köszönöm, nem. Ki akarok menekülni a világból. Vele.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat