Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mókuci naplója


SosebándBélám [74584 AL], gazdája Mókuci
2007-03-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/74584
2007-03-25

Karcsúságom titka: a megszorító intézkedések
Interjú egy modern pénztárcával

- Hogy viseli ezt az esős időt?
- Ne is mondja, jól megáztam. Sajnos esernyőre nem költök, mióta elhagytam a régit, csak a nagyon fontosakat veszem meg.
- Összébb húzta a nadrágszíjat?
- Igen, ennek köszönhetően 4 dekát fogytam, úgyis régóta tervezgettem a diétát, ez az alkalom kihagyhatatlan volt. Néhány ismerősöm rá is kérdezett, mi a titkom.
A háziorvosom szerint magas volt a koleszterin-szintem, szigorú orvosi felügyeletet igényelt az állapotom javítása, na meg sokféle és igen drága gyógyszert. De amióta 2007 márciusát írjuk, már úgy érzem, nincs szükség effajta procedúrára, a puritán étkezés illetve az egészségügyi reformok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy javuljon a közérzetem. Ráadásul nem kell délelőttökön keresztül a kórházban ülnöm, kivárva a soromat, elviselve az unalmat, meg a stresszt. Havi szinten többszáz forint marad a zsebemben, mégcsak orvosságokkal sem szennyezem a fizikumomat, mivel áttértem az alternatív gyógymódokra.
- Hogyan érintette Önt az első megnövelt számla érkezése?
- Legelőször arra gondoltam, hogy beveszek egy doboz gyógyszert, aztán kivertem a fejemből, otthon ugyanis nem találtam pár szem fájdalomcsillapítón kívül mást. Aztán megláttam a gáztűzhelyt, bekapcsoltam a sütőt, kinyitottam az ajtaját, bár néhány perc elteltével arra jutottam, hogy nem okozok kellemetlenséget a gazdámnak a hatalmas számlával, amíg leghosszabb álmomba szenderülök, meg a szomszédokat sem akarom megkérdezésük nélkül lakásfelújításra késztetni. Nem lehetek ilyen önző.
- Tehát úgy véli, nincs értelme az életének?
- Nem, sőt én kifejezetten szeretek élni, tudom, hogy célja van annak, hogy létezem, bár néha olyan egyedül érzem magam, szinte már haszontalannak. Csupán a hitelkártyával szoktam beszélgetni, és néha a személyi igazolvány is megtisztel a szavaival, de legtöbbször üres vagyok, mint most is, s csak várom az elsejét. Ez az egy biztos pont az életemben, amikor végre színesednek az addig szürke hétköznapjaim, és új társaság vesz körül. Ők viszont egy idő múlva elhagynak, nem szeretik a bezártságot, világot akarnak látni és új embereket megismerni… nehezen viselem az elválást, én érzékeny alkat vagyok.
- Ha nem vagyok indiszkrét, elárulná, van-e valaki az életében?
- Ugyan, a nők elkerülik a magamfajta szerencsétlen flótásokat. Azt tapasztalom mostanság, hogy a nálam vaskosabb egyedek kerülnek a hölgyek érdeklődésének középpontjába, így nem is álmodhatok a közeljövőben házasságról vagy akár családalapításról, pedig van némi félretett pénzem. Na meg kissé bátortalan is vagyok. Már próbálkoztam társkereső hirdetésekkel, nézelődtem az interneten, sajnos eredménytelenül. Az első találkozások után derül ki, hogy gyúrnom kellene, pedig én kifejezetten büszke vagyok arra, hogy karcsúbb lettem. Úgy látszik, fel kellene mutatnom valamit, valami újat, egy kis pluszt, amitől különleges leszek. Talán készíttetek egy tetoválást magamra. Mondjuk egy húszezrest…



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat