Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mókuci naplója


SosebándBélám [74584 AL], gazdája Mókuci
2007-02-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/74584
2007-02-16

Szevasz Bél-us! :D

Úgy látom, elég régóta nem váltottam veled néhány szót, de most lásd, kivel van dolgod...
Elkezdődött két hete a suli sajna, és nem vmi kellemes az órarendem, mert estére is betettek órákat. A hétfő az, ami kicsit sok(k), az összes újságírós tárgyamat ekkorra összepontosították. Anitával is csak javában hétfőn találkozunk, ráadásul most ő is rossz paszban van, bár elég jól leplezi. Ugyanolyan dinka, mint volt. :)

Két napja megvolt a valentinos szerelemtúltengésre kitalált nap. Kaptam egy gerbera csokrot, benne egy szivecskével, mégiscsak tudnunk kell, hogy ez nem egy hétköznapi, akarom mondani, egyszerű ünnepi csokor.
Azt érzem, egyre inkább összecsiszolódunk okoskával, erre jó apropóként szolgálnak a csütörtökök.
A tegnapi mentálhigéné órán csupa okosságot szívtam magamba. Nem hiába, érdekes dolgokról van szó nagyedit óráin. Két fontos mozzanat maradt meg bennem elevenen, ami leginkább hasznomra válhat, és igazol is egyben. Egyrészt a szerelmi kapcsolatokról, aminek az a lényege, hogy az ember pszichés rezgései, tudattalanjából előhívott gondolatai szerint hív be egy olyan embert, aki tükröt tartva elé mutatja meg, hogy az egyén mire értékeli önmagát.
Másrészt, hogy minden betegségünk lelki eredetű. Még a veleszületett betegségek is, amelyek ugyan kezelhetőek, de elsősorban az anyuka szorul pszichoterápiára, ha még időben meg akarja előzni, hogy saját szorongásait a gyerekére vetítse át.
Na meg ezeknek a különböző formáival, eseteivel találkozhattunk az előadáson. Mindig egyfajta nyugalmat érzek az órái után, hiába komoly témákról beszél.

Kicsit megrémültem az újságírós szemináriumok miatt, a két új tanár előadása körvonalazza számomra a felelősséget. Zöldinél is van ottvan a netes újságírás, sztem a tavalyi menet szerint fog működni. Lelkesedést érzek, másfelől pedig kicsit letört vok, hogy nem leszek alkalmas a feladatra.
A Hegy-vidében megjelent a karácsonyi égős cikkem, sajna csak ez az egy, de lapátolok, h a tavaszi különszámban gyakrabban olvashassák a nevem. POZITÍV GONDOLATOK!!! Szükségem van az optimizmusra, nekem menni fog! Igen, így van.
Aki meg nem hiszi...


to be continued... with my leendő bézbollütőmmel!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat