Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mókuci naplója


SosebándBélám [74584 AL], gazdája Mókuci
2009-03-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/74584
2009-03-26

Édes Bélám!

Tudom, már pihenni készülsz, de úgy döntöttem, mesélek neked egy kicsit a dolgos, jövős-menős világról. Talán nem ez lesz az esti altatód, annyit viszont megér ez a pár sor, hogy megörökítsem.
Az emelkedett hangulat talán nem is illik ide, nem fogok kacskaringós sorokat róni, meghintve jó tanácsokkal, örök igazságokkal, csak leírok egy érzést.
Szombaton töltöttem le Chopin Nochturnjét, ami A zongoristában is elhangzik. Javában emiatt kerestem meg. Nem tudom már, miről ugrott be, ám akkor őrült erőkkel láttam mp3 formátumú keresésének.
El sem hittem, amikor rámásoltam a darabot az mp3 lejátszómra. Csak tartogattam a táskámban egy ideig, hurcoltam, de nem hallgattam, mert az összes dalt több százszor meghallgattam már. Aztán már csak a megfelelő alkalmat kellett megtalálnom Chopinhez. Kedden épp délután mentem vissza busszal a művészeti hetek amatőr filmvetítésére, amikor lírai dallamának karjait engedtem, hogy a fülemhez érjen. Szinte sírni tudtam volna, nem tudom, mért, csak elérzékenyített.
A táj szomorúbb lett, már-már szánakoztam rajta, kezdtem megsajnálni a fákat, az elszáradt gazokat, és az új életre törő búzamezőket.
Azóta is úgy érzem, hogy a méltó pillanatot és a méltó lelki emelkedettséget kell felfedeznem, hogy simogató hangjait magamhoz engedjem...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat