Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mókuci naplója


SosebándBélám [74584 AL], gazdája Mókuci
2007-07-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/74584
2007-07-16

Te jó ég! Mit látok? Lassan 4 hónapja nem írtam a naplómba Béczikém... nem mintha nem lenne számodra mondanivalóm, csak, tudod, néha erősebb a lustaság. No, meg az én életem nem csupán az ostoba tevék közti barangolásból áll. Ostobának ostobák, csak nem tevék...
De nézzük a dolgok jó oldalát. A hétvégém hááát, mondjuk azt, hogy érdekesen telt. Ez annak az összefoglaló megnevezése, hogy volt benne rossz is, meg jó is. Utóbbira nagyobb igényt tartottam volna, no, de jutott egy kicsiny szelet, amiatt igencsak a penge élén táncoltam/táncolok. (remélem, a múlt idejű lesz a helyes)
Valalhogy ez a kicsi papás-mamás jó kedvre derített, bár nem telhetett el a jóvoltomból egy nyugodt délután, mert újra nyávoghatnékom támadt... ez az amit szívesen átörökítenék valaki másra. Aki kéri, átadom!
Apró valóságosdi, és az én szivemnek ismeretlen szerep szimpatikussá vált, valamint újra lánoló szemű szerelmessé. A téli depresszív hangulatnak tudom az ellenszerét :)
Mindezen okosságok birtokában, na meg nettől elvontam leírtam magamnak, hogyha legközelebb meglátogatna D. (depression) akkor mutassak neki fityiszt, mert lesz ez még így se! Háháháhá



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat