Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Mókuci naplója


SosebándBélám [74584 AL], gazdája Mókuci
2009-03-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/74584
2009-03-09

Kedves Béla!

Rég véstem már be a közös naplónkba sorokat, így elnézést is kérem tőled. A változás csupán annyi, hogy 10 ujjal (ha pontos akarnék lenni, akkor 9-cel, mert bal hüvelykujjamat nem használom) gépelek. Hát igen, mióta a nyírség szakközép tagja vok, sok okosságot szívtam magamba :D
Egy újabb nőnapot tudhatunk magam mögött, itt köszönöm meg neked a figyelmességedet, kedves voltál Bélucz, bár legközelebb kevesebb virággal is beérem :)
Tamástól egy alapos indokkal előre kinézett fikuszkát kaptam, ami már a sorban a második. A fiúktól egy szépséges szál rózsát zsebelhettem be, ott flangáltam a városban vele, irigy pillantások kereszttüzében égve :)
Ami külön meglepő volt, hogy a százasban járva szombaton, egy szál szegfűvel ajándékoztak meg engem és édsanyámat (még mák, h én is vele mentem) a hatalmas haszonnövelő 600 forintos vásárlásunkért cserébe.
Holnap suli Bélusom, úgyhogy zárom is soraimat -hogy ezzel az örök érvényű slágerkifejezéssel éljek- és küldöm a puszijaimat.
Oh, és képzeld, mióta feltettem magamról egy képet, kapom a szavazatokat. Felfoghatatlan számomra, miért. (közben a tükörben igazítja a haját és csókot lehell önelégült képére)
Jó légy, egyél sok füvet. :)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat