Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

MichIsta :D naplója


Házivíziló [17316 AL], gazdája MichIsta :D
2009-02-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/17316
2009-02-03

Már megint hétfő...
Na mindegy, örüljünk!
Mostantól elkezdem vezetni a naplómat.

A képen kissé eltorzítva én vagyok... xD

Tartalomjegyzék:
1. ☺ Önkínzás...
2. ☺ Tegnap a buszon...

☺ Ide azt szerettem volna írni, mi is történt velem, csakhogy semmi nem történt, ezért arra kényszerülök, hogy valami békéset írjak.
Nem értem az embereket. Egymás elől menekülnek. Mivel értük el ezt? Láttátok a Harcosok klubját? Mármint a filmet...? Nagyon tanulságos. Most azt gondolod, mit pattogok én itt tizenkét évesen, de látom a 15 éveseket, akik vágják az ereiket, meg akarnak halni, pedig nem is akarnak, csak ez a menő. Mire jó ez? Én nem vagyok ebben benne. Értitek? Az életünkből 20 évet tölthetünk hülyéskedéssel, 20 fölött már lebarmoznak, ha játszótérre mész, meg ilyenek. 20 és 40 között még egészséges fiatal vagy, élvezed az életet. 40 és 60 között már egyre zsémbesedsz, és csak bámulod a fiatalokat, NÉZED, AHOGY ELCS*SZIK EZ ÉLETÜKET AZ ÖNKÍNZÁSSAL, ÉS SAJNÁLOD, HOGY TE IS EZT CSINÁLTAD! 60 fölött már minden bajunk van... vágod? Negyven évet élsz, a többit már kevésbé, és ebből a negyven évből elb@szol hatot, marad ...ö... ...matek... ...34, de mivel mazoista éveiddel eltaszítottad a barátaid, azt is magányosan éled le. Egyszóval az önkínzás hülyeség, na erre akartam kilyukadni ;)

☺ Tegnap mentem a Valami Amerika 2-re a tesómmal. Tök jó volt a film, meg minden, de a buszútról beszélnék most elsősorban... Volt ott három cigány, nem különösebben érdekeltek... aztán az egyik csaj megszólal, hogy "nézzétek már azt a ronda csajt" természetesen rám célozva. Odajött a pasi (mert kér nő és egy pasi volt), és ilyeneket mond, hogy "bocs, nem vagy ronda, ne foglalkozz vele, csak irigy", megy hogy "ez a csaj beindult rád"... meg ilyenek. Aztán ilyen szól hogy "te még suliba jársz?" mire én lehökkentem, merthogy 12 vok, és elmondtam neki a korom, erre azt mondja, h úgy nézek ki, mint egy 26 éves. Na itt már kezdtem mérgelődni. Nemtudommilyenokbólkifolyólag az egyik csaj kiverte a tesóm kezéből a könyvet, mire ő a szép baracknyelvén megszólalt: "kib@szott h*lye", erre a cigány bedühödött, a másik kettő lefogta, de ő csak köpködött, meg minden, és komolyan azt hittem, megfolytja a testvérem. Komoly, már azt hittem sírni kezdek! Ilyen h*lye embereket még ÉLETEMBEN NEM LÁTTAM! Eddig nem voltam rasszista, de mosmár lehet, hogy minnyá az leszek!

Huh, na kiírtam magamból mindent, és ha képes voltál ezt mind elolvasni, kapsz tőlem egy csokit. :)

Kövi bejegyzés, ígérem boldogabb lesz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat