Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

MichIsta :D naplója


Házivíziló [17316 AL], gazdája MichIsta :D
Extra hülye time

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/17316
Extra hülye time

Sziaaaaa!
Mit nézel? o.O? Ne nézz így! ...kösz!
xP
Booocsiiiii, hogy tegnap nem írtam, de mínusz-fullon voltam, és az nem jódolooog! ='( Booocsáááánaaaat!!! xD Na jó elég a h*lyeségből! :D
Vagy nem? Neeeeheheeeem, a h*lyeségből sosem elég! xP
---
"14 éves voltam és abban reménykedtem, hogy egy napon nekem is lesz barátnöm...
16 éves koromban jártam egy lánnyal, de ebben a kapcsolatban nem volt semmi szenvedély. Úgy döntöttem, életem hátralévö részét egy szenvedélyes nö mellett töltöm el...
A föiskolán rátaláltam egy szenvedéllyel teli lányra, de túl emócionálisnak bizonyult. Olyan volt, mint egy kiralynö egy jól megírt drámában: mindig csak sírt és öngyilkossággal fenyegetodzött. Elhatároztam, hogy olyan nöre van szükségem, aki stabilitást nyújt nekem...
25 éves koromra találtam is egy kiegyensúlyozott hölgyet, de eléggé unalmas volt. Abszolút megbízható jellemként semmi sem hozta öt lázba. Az életem nagy állóvíz lett, úgy gondoltam, izgalomra van szükségem...
28 évesen találkoztam egy izgalmas novel, de nem tudtam lépést tartani vele. Egyik dologból a másikba kapott, soha semmi mellett sem tartott ki. Zabolátlanul müvelt mindenfélét, és mindenkivel flörtölt. Legalább annyiszor éreztem nyomorultnak magam, mint
boldognak. Azt gondoltam, hogy egy ambiciózus hölgy jót fog nekem tenni...
31 éves koromban rátaláltam erre a nöre. Ö valóban a földön járt. Összeházasodtunk. Olyan ambiciózus volt, hogy elvált tölem, és mindenemet elvitte...
Most 40 éves vagyok, és úgy érzem, lelkileg is érett ferfivá váltam. Egészen egyszerüen olyan nöt keresek, akinek jó nagy mellei vannak."
----
Na igen, az élet alapelmélete xD

Áhh, meghüjjülteem! ^^" Grrrrr!
Írtunk töri TZ-t, olyan 1-es lesz, hogy kiesek az ablakon! Úristen! Nagyon béna voltam! xĐ Najó, mindegy, osztán van még az itt, hogy az Infi nem megy, az MSN gagyul, a Mozilla csiga, és meg nem találok neked jó dolgokat xD
Na hát, most keresgéljünk!
"anyám írt smst, hogy meghalt a papa, én végigbőgtem az éjszakát, és kiderült, hogy csak a pápa halt meg, csak anyám nem bírt ékezetet írni...." xĐ
-
"Réges-régen, a tv hőskorában esténként még a nők olvastak fel esti mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.
- Szervusztok, gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura. - Fecske anyó vagyok... - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta :
- ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes és kellékes halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót :
- ...és a fészekből kilóg a szép villás farkam..."
-
"Beálltam egy zsúfolt parkolóba és leengedtem az ablakot, hogy a hátsó ülésen nyújtózkodó kutyusom kapjon elég levegőt. Nem akartam, hogy utánam induljon, megálltam hát a járdán és visszamutatva rá, határozottan azt mondtam:
- Ott maradsz! Érted?? Maradsz! Maradsz!!
Egy közeli autó vezetője, látva hogy szőke vagyok, csodálkozva végigmért, majd megszólalt:
- Csak be kell húznia a kéziféket!"
-
"Egyik nap az iskolában egy fényképész csoportképet készített az osztályról. A tanító néni megpróbálja rávenni a gyerekeket, mindenki vegyen a képből.
- Képzeljétek el, milyen jó lesz, ha majd felnőttök, előveszitek a képet és azt mondjátok, itt van Judit, ő orvos. Ez meg Gábor, ő autószerelő.
Hátulról egy vékonyka hang:
- És itt a tanárnő, ő meg halott." kedves... xD
-
"Mondd meg ki vagy, s én megmondom ki vagy."
-
"Az ismétlés az unalom apja."
-
"Délre kaptam időpontot a nőgyógyászhoz, örültem, hogy délelőtt viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre. Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelőből, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb.
8:45-re értem haza, nem volt mar idő újabb fürdésre, ezért csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellől, és jól lemostam magam "ott". Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az asztalra, a fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok...
A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:
- Hú-ha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...
Nem tudtam, hogy miről beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint ment, főzés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenőrzése, stb. Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:
- Anyu, hol van a mosdórongy a fürdőszobából?
- Kidobtam, vegyél elő másikat. - mondtam neki.
Mire a lányom:
- De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!"
-
"Színházba indultunk a férjemmel, és taxit hívtam. Mielőtt a kocsi megjött, kiraktam a macskát a házból, de azonnal visszaszökött, és felrohant a lépcsőn. A férjem a macskát kereste, amikor megjött a taxi. El akartam titkolni a sofőr elől, hogy a ház őrizetlenül marad, ezért azt mondtam:
- A férjem rögtön jön, csak felment elköszönni az anyámtól.
A férjem néhány perc múlva jött is, beült mellém a taxiba, és azt mondta:
- A vén dög az emeleti szobában az ágy alá bújt. Egy fogassal kellett kikergetnem."


Várj, még keresgélek, ne ijedj meg! xD
"A kisgyerek riadtan fut anyukájához, h elmesélje neki, h a férje megcsalja. Az anya azt mondta a kisfiúnak: Ne mondjuk el senkinek!"
Nagy családi ünnep, ott az összes rokon, mindenki jókedélyű mikor az anya megszólal: Csendet kérek, Lacika mondani akar vmit! GYere LAcika.
Mindenki mosolyogva figyeli a kisfiút, aki rákezdi:,,Láttam a papát amint a bejárónőnket levetközteti, megcsókolja majd kibe húzkodja a. a.-itt megakad és megkérdi anyukáját: ,,Anya! Hogy hívják azt ami a szomszédbácsijé és te bekapod?"
-
"Egy anyuka és családja (anya, apa, kissrác kb 4 év) elmennek az anyuka szüleinek házassági évfordulójára egy nagyon neves étterembe.
A fiú mocorog, az anya észreveszi, hogy Wc-re kell mennie.
Kicsim kikísérjelek?
Nem, mama megoldom egyedül.
Az anya kihúzta magát és büszke volt, hogy a fia milyen ügyes.
6 perc múlva a fiú letolt gatyával beszaladt az étterembe és azt mondta hangosan az anyjának:
"Anya, kész vagyok mostmár kitörölheted""
-
"Csengettek. A lány magárakapott valamit és ajtót nyitott. Jóképű középkorú úr állt a ház előtt :
- Csókolom, a kiadó szoba érdekelne. Egy hétig maradok New Yorkban és előre fizetek.
A lány boldog volt, mert miután elbocsájtották, a rezsit is alig tudja fizetni és hónapok óta üresen áll a kiadó szoba. A formaságok elintézése után a férfi - miután előre elnézést kér - a következőket kéri a lánytól:
- Kisasszony, én először járok New Yorkban, sőt Amerikában is. Mindent szeretnék megnézni és kipróbálni. Először is egy nőre volna szükségem,
- 100 dollárt fizetnék egy alkalomra - ebben kérném a segítségét.
A lány agya szaporán dolgozni kezd. A férfi jóvágású, a felkínált összeg nagyvonalú és ő pénzzavarban van. Miért egy sarki lotyó vágja ezt a jó pénzt zsebre ?
- Uram, volna egy ajánlatom. Én ugyan még nem csináltam ilyet, de ha úgy gondolja, hogy én megfelelnék erre a célra, akkor ne menjen sehová.
A lány fiatal, csinos, alakja kifogástalan, a férfi azonnal elfogadja az ajánlatot. Tíz napon keresztül minden este leteszi a százdollárost az asztalra és ennek fejében elsőosztályú kiszolgálásban részesül.
Letelt a kiküldetés, a férfi csomagol.
- Most hová utazik - kérdezi a lány ?
- Megyek haza. Izraelbe.
- Izraelbe ? Az én anyám is ott él.
- Melyik városban lakik ? - kérdezi a lány
- Haifában
- Melyik utcában ?
- A Dávid király sugárúton az 58-as szám alatt.
- De hiszen az én anyám is pont ott lakik !
- Igen kislányom, tudom. Én vagyok anyád második férje és ezt az 1.000 dollárt ő küldte neked, hogy enyhítsen anyagi gondjaidon."
-
"Autóval utaztam Montreálból Quebec Citybe, a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenőnél, hogy használjam a "kisfiúk szobáját". Az első fülke használatban volt, betértem a másodikba.
Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi:
- Halló, hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam:
- Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
- Mijáratban vagy?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam:
- Mint ön is, kelet felé utazom!
A szomszéd idegesen megszólal újra:
- Te, ide figyelj! Vissza foglak hívni, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol, - szia!" xxxDDDD
-
"Teletömött 56-os villamos, két, egymással szemben lévő szék. Az egyiken egy jóarcú, kedves öreg néni kuporog, a másikon egy nő a gyerekével az ölében. A kissrác himbálja a lábát, és állandóan belerúg a néni térdébe. Az öregasszony egyre hátrébb húzódik, várja, hogy az anya mikor szól rá a kölyökre. De mivel ez nem történik meg, udvariasan megszólítja az anyát:
- Elnézést hogy zavarom, de a kisfia folyamatosan rugdossa a lábamat, és ez már az én koromban nem tréfa, eltelál egy csontot, vagy egy eret, akkor az újságosig, meg a patikáig se tudok lemenni. Legyen szíves szóljon rá.
- Mit akar? - reccsen rá az anya -, én nem fogom egy ilyen vénasszony miatt korlátozni a gyerekemet testi szabadságában! Foglalkozzon a saját dolgával, ne az én gyerekemmel!
A villamoson mindenki megdöbbenéssel nézi végig a jelenetet, míg egy tipikus rocker (acélbetétes, tar frizura, feszűlős gatya, bőr kabát, fülében üvölt a Tankcsapda) kiveszi a szájából a rágót, és a paraszt nő hajába gyönyörűen beledolgozza, majd lágyan így szól:
- Na, engem se korlátoztak gyerekkoromban!"

Áhh, mára vége is! :D
Na szép napot mindenkinek,
Aufwiedersehen!

U.i.:
Áhh, újítás lesz az Infin, bezsongtaaaam:
"Üdvözlünk az Infinitum Chat oldalán!
Bár az elmúlt 1 hétben többször volt felújítás mint ahányszor ment a chat
mégis türelmet kérek tőletek, mert a szerver egy jó nagy átalakításon megy át.
Egy kis ízelítő: a chat alatt már nem WinXP op rendszer fog menni
ettől sokkal gyorsabb lesz. és amit nem szabad kihagyni, lesz egy kis meglepi is
szóval kitartás, nemsoká indulunk!"
--
Na végre újra fog indulni, én meg boldog leszek, és akkor sokkal jobb lesz nektek is! xD
Akk véglegesen is szia!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat