Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


Dr. Chucky [49475 AL], gazdája Petya
2004. november 25.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/49475
2004. november 25.

Sziasztok:) Nem gondoltam volna, de a tapasztalat igazolta, ha az ember dühböl csinál valamit, azt jobban csinálja. Leadtam azt a hervadt fordítást (már hajnali 1-kor befejeztem) délelött meg elrepült. és ha mégegyszer azzal jönnek, hogy valami nem jó, akkor most már tényleg mondok valami csúnyát... Amit végül -formai okokra hivatkozva és érdemi vizsgálat nélkül - elutasítottak, azzal sokkal többet kellett szüttyögni... Egy érdektelenebb (és jóval könnyebb) témát meg simán elfogadnak... (feltéve, ha elfogadják persze) Az a baj, hogy az ország is így müködik ma... Ami túl jó, az gyanús, nekünk elég a középszerü is... "Merjünk kicsik lenni" Hát nem tudom hogy vagytok vele, de nekem márcsak a nevem miatt se menne:)))

Szóval ha az ember indulatból fordít azzal meglepöen jó hatásfokot érhet el, aztán megnézheti a mentális állapotát... De valamit valamiért...

24 drága órát el kellett vennem a Rómától emiatt a baromság miatt és nagyon remélem, hogy ez a kis affér nem fog nekem túl sokba kerülni. Ez a labda most kifelé jött a kapufáról. A Róma szigorlaton pattanhatna befelé is:)))

Érdekes (és nagyon jó) változatát hallottam ma a Wind of Change-nek:))) Naggyon jó!:))) És találtam egy-két olyan dalt is, amelyeket rég elveszettnek hittem:))

Szép napot mindenkinek:))

UI: Fiúk, szörnyüséges ez az új formátuma az oldalnak, ha érdekel a véleményem, csináljatok vele valamit. Ha nem érdekel, akkor meg sajnáljátok le:))

(folyt)

Drágám, ne törödj az igazolatlanokkal. Ezért megérte:) Emlékszem, nekünk 1998-ban az igazgatónö elé kellett vonulnunk egy fekete szalag miatt... Azt mondtam neki, ha ezért intöt érdemlünk, akár kettöt is beírhat... A hüle csak egyet írt be... Ilyen is csak itt lehetséges. Kifordult magából a világ...

Én egyetlen egy jó Wass Albert verses estre, vagy felolvasásra emlékszem, pedig láttam már vagy egy tucatot... De itt mégsem a forma, hanem a tartalom a lényeg.:) Isten bocsássa meg, de szerintem csak Dörner György tud jól Wass Albert verset mondani az ismert színészek közül... Esetleg Jászai László. Én a tanárnénik és bácsik helyében büszke lennék azokra, akik ebben a müanyag értéktelen eltorzult kiüresedett világban ilyen rendezvényre mennek:) Én büszke vagyok mindenkire, aki ott volt:))

Ui2: A szerbek egy balhé során ma megöltek egy magyart a Délvidéken. Egy másik magyarral szívroham végzett ugyanott... Meddig türjük ezt még???



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat