Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Petya naplója


Dr. Chucky [49475 AL], gazdája Petya
2004. december 21.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/49475
2004. december 21.

Szépjóestét.:) Talán furcsa, de még Pesten vagyok. Nem értem. Remélem nem történt semmi baj... Mindenesetre nem várok tovább, ma hajnalban visszamegyek... Viszont annál jobban semmit nem utálok, ha valaki nem tartja magát ahhoz, amit megígért... Az illetékest, majd letolom, hogy nem áll meg a lábán! Feltéve, ha nem tudja vis maiorra való alapos hivatkozással igazolni a mulasztást. Egy életre hiteltelen lesz elöttem, hacsak megpróbál átverni!

Ma láttam egy megrázó dokumentumfilmet a Délvidékröl:(( Azoknak is látniuk kellett volna, akik nem-et mondtak egy sorskérdésre... Hihetetlen hogy néz ki Temerin:((( Újvidék is szebb volt akkor, amikor ott jártam:(( Szabadka belvárosa megmaradt világszépnek:), a betelepített szerbek megmaradtak kultúrálatlan szemét aljas csöcseléknek:(((

Érdekes fejlemények között készülök a Bj-re... Repülni fogok mint a szél...:( De azért legyen szép napotok:)

Francba. Hihetetlen rossz elöérzetem van. Valahogy a világon semmi nem olyan, mint amire számítottam.:( Utálom a bizonytalanságot... És az életben nem leszek kiszolgáltatott, sem érzelmileg, sem anyagilag, ha rajtam múlik... Eddig is az volt a baj, hogy nem csak rajtam múlik... De eddig is megtettem és ezután is megteszem, amit lehet:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat