Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
Balatonalmádi

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
Balatonalmádi

2005.április 16. szombat

Hajnalban indultunk B.almádira..... reggel már ezért is nyűgös voltam,meg különben se nagyon akartam menni sok idegen közé,akikről azt sem tudtam milyenek.Egészen mostanáig.
Mikor megérkeztünk,rögtön bemutatkoztunk mindenkinek.Ez is valami udvariasság féle volt,mert /mint később az összes többi gyerkőc is bevallotta.... velem együtt/nagyon nem értettük,hogy ki milyen nevet mond,csak bólogattunk,mint ahogy fizika órán szokás.
Mikor megláttam a tartozkodó emberkéket,átfutott az agyamon,hogy "te jó ég!Mit fogunk itt csinálni?"
Ezután az események pörögtek maguktól.Nem sokkal a megérkezés után,irány a Balaton,fel egy vitorlásra és szeltük a pocsolya habjait.Először a gyerekek mentek.Mint utólag kiderült,én voltam a rangidős,az egyetlen "felnőtt"...... ilyen öreg vagyok... :(
1 óra hajókázás,ami során láttam a randán beépített Balaton partot,egy még rosszabb szállodát és egy nagyon nagy pókot a fedélzeten /igazából,ez kötötte le leginkább a figyelmem/.
Kiszálltunk és mentek az igazi felnőttek szelni a magyar tenger habjait.Mi meg visszamentünk a szállodába.Jól összehaverkodtunk mindenkivel,biliárdoztunk /a legszebb lökésemmel eltettem két csíkos golyót és a fehéret.... tom,hogy az utóbbit nem lehet,csak erős volt.... ráadásul nem is a csíkossal voltunk,hanem a teli golyókkal :DDD/ és vártuk a szülőket,akik időközben /szél hiányában/ a Balaton közepén ragadtak.
Megjöttek,aztán kaja..... gyerkőcökkel meg mentünk kosarazni és pingpongozni.Aztán leültünk megnézni a Megasztárt.... szétkritizáltuk a szereplőket és az első négy dal után azt mondtuk,na pá... ez nagyon gyenge.
A felnőttek meg csináltak karaoke party.Nagyoooon jóóóó voooolt. :))))))))))) Ennyi dilis embert még az osztályomban sem láttam. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ma meg lovagolni voltunk.Ezúttal is sok,sok köszönet azoknak,akik nem hagyták,hogy csak simogassam a lovat,hanem fel is ültettek a hátára.... jah és Zizinek /ő a paci/,aki nem dobott le,csak megvakarta a lábam és apámnak,aki 18 év után először dicsért meg és azt mondta,ha nem paráznék,tök gyorsan megtanulhatnék lovagolni,mert szépen ülöm meg az állatot.

Röviden ennyi volt Balatonalmádi..... kár,hogy vége van.... :((
De pszt!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat