Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
Vilmos,a galád "görény" :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
Vilmos,a galád "görény" :)

Bajáról még sohasem írtam naplót,de mivel uncsitesóm és barátnője égetnivalóan rossz és hiperaktív macsekjára kell vigyázni /aki épp most esett bele a papírkosárba :D/,net közelbe kerülhettem és írhatok szép narancssárgával.
Az itt közölt gondolataimért felelősséget nem vállalok,mivel érzelmi és értelmi válságban szenvedek /ennek oka: a "világvége" hangulat,újra kell írnom a matek érettségit,a Bridget Jones 2 megtekintése,Cosmopolitan elolvasása és a lelkiismeretfurdalás a sok csoki és gumimaci elfogyasztása miatt/...meg Vilikének /még mielőtt bárki rosszat gondolna,ez a cica neve/ köszönhetően,aludtam vagy másfél órát.Fizikai képtelenség lefárasztani.Most is galádkodik az ölemben és a kezemre vadászik,ahelyett,hogy aludna.... közben harap.... úgy nézek lassan ki,mint egy rossz drogos,aki többszöri próbálkozás után se találja el a vénáját.
Megpróbálom egy kis rendszerbe foglalni a dolgokat,mert így visszaolvasva sem értem igazán..... bár azt se tudom,milyen nap van.. :)
Tehát a macsek:
A neve Vilmos.6 hetes,de már kijár neki a "Tiny Devil" cím.Édesapja és édesanyja származása ismeretlen.
Szürkés és csíkos.A pocakja szintén csíkos,de barnás /mintha egy fehér abroszt leöntöttek volna cappucinóval/.Ezt csak akkor mutatja meg,ha közben a szájában van a kezed.Gyönyörű szemei vannak,ami hol kék,hol zöld fényben ragyog.
Egyébként egy alávaló,kétszínű "dög" /:DD/,mert pont akkor kedves és akkor lehet megsimogatni,amikor már leragad a szemed az álmosságtól.Persze,ekkor dorombol 1000-rel.... most úgy látom kifáradt és alszik.... végre... :)

Összefoglalva: aranyos,bájos "reklám-cica" és kár,hogy megnő.... a sorsa az,hogy lélektelenül üldözze majd a hölgyeket... ami a legjobb benne: nem az enyém. ;)

De pszt! :D

Tschüß!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat