Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
2005. augusztus 1.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
2005. augusztus 1.

Ma megkaptam az első elutasító levelet,melyben közlik velem,hogy "nagy sajnálatukra" nem vettek fel...... így nyomtatva,talán még rosszabb látni..... ráadásul még egy SMS-t is kaptam,hogy mivel nem vettek fel sehova,jogosult vagyok a pótfelvételire.....nem csoda,hogy /mostanság eléggé próbára tett/ idegeim felmondták a szolgálatot,elindítva ezzel egy hatalmas bőgést,amin csak a szívószálon felszívott citromos víz és egy kis Green Day enyhített.
Szóval már hivatalosan is hülye vagyok,mint az a bizonyos testrészünk,amit /többek között/ ülésre is használunk,de azért happy lehetek,mert pótfelvételi még ottvan..... akkor most elkezdek örömködni...... de valahogy nincs hozzá kedvem..... ölni tudnék,fojtogatni,kibelezni pár arra érdemes embert és eszelős,bolond vigyorral tartani a véres kést a kezemben.... ebből akár egy horror is kerekedhetne....... pedig belül tényleg kezdek felőrlődni... egyszerűen már a feladás szélén járok.... minden egyes elutasítással belül,brutálisan csonkolnak és lassan már a könnyem is kezd elfogyni..... akkor mi marad..... semmi.
A helyzet kilátástalan vagy csak én érzem annak,mindenesetre kimerültem.... és nem tudom,mikor fogok újra önmagam lenni..,... mert a tükörben egy vörösre dagadt arcot látok,kiguvadó szemekkel.... Kör feelingem lesz.... csak a kislánynak hosszabb a haja....
DE pszt!

Tschüß!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat