Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
Letelt a két hét.... :)

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
Letelt a két hét.... :)

Sziasztok kedves NEOE-k! :)

Mint ahogy a címből is látható,letelt a két hét és újra írok egy icipicit a naplómba,hátha elolvassa valaki.Veszprémben egy csomó minden eszembe jutott,megígértem,nem felejtem el,de kitalálhatjátok,hogy sikeresen elfelejtettem...... Cavington kúra.... mindegy. :))) Megpróbálom egy picit összeszedni a gondolataimat,így lehet,hogy a bejegyzés olyan lesz,mint egy impresszionista festmény..... vagy kubista... :D
Az első és legfontosabb dolog /amitől andrewnak a haja fog égnek állni :P/,az,ami miatt lentmaradtam Vp.-ben.Ez az MKB Veszprém-Ciudad Real meccs volt.A gyengébbek kedvéért,ez kézilabda... :))
Minden szép és jó volt és ezúton is szeretném megköszönni a srácoknak /különösen Daninak,Gergőnek és Gyuszkónak ;)/ és a szurkolóknak,hogy olyan fantasztikus atmoszférát teremtettek a Március 15. utcai csarnokban.Ennyit még életemben nem kiabáltam és énekeltem... a hangszálaim nem is bírták,de kit érdekel... HAJRÁ VESZPRÉM! :))))
ZH-zgattam is egy picit.... ha meglesz a kettes,leiszom magam a sárga földig... kezdem nem lekicsinyelni ezt a jegyet... :DDD
Ehh... utálom,hogy feledékeny vagyok...... pedig sok mindent akartam még írni.... gondolkodom,tehát vagyok.... hülye Descartes.... hmmm... megvan. :))
Szóval az egyik órán egy lány,hívjuk Zsuzsinak,pedig nem is így hívják,hátrafordult,hogy kér egy fém 100-ast.... basszus,csak olyan van.... bizti azt hiszi,hogy még van papír is.... majd csinálunk neki... :DDDD Kettévágok egy 200-ast.... hihihi.Ez így leírva elég béna,de akkor tök jó volt.... szétröhögtem magam. :D
Veszprém még mindig szép és jó... az albérlet meg elég gáz.... lett volna egy pici reménysugár,hogy elköltözhetnék..... de.... szóval a pasi egyszer azt mondta,OK.... mehetek... aztán nem is ismer..... no comment.
Az egyetemi felhozatal elég gyér még finoman szólva is... egy helyesebb srác van... ő is pesti és barátnővel rendelkezik.... Í.J. kártya.
A leghelyesebbek még mindig a pályán rohangálnak.... aki érti,érti,aki nem... sorry. ;))))))
De pszt! :D

Tschüß!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat