Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
Bejegyzés

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
Bejegyzés

Nah írok ide vmit,nehogy andrew drága unatkozzon... és hogy sekélyes életébe egy kis színt is keverjen néha valaki.Ugye,and? :PPP
Aki már életében egyszer végigsétált a Körúton,Váci utcán vagy más forgalmas helyen,találkozhatott egy jelenséggel,ami mosolyogva közelít áldozata felé,egy rózsaszín vagy fehér mappával és értékes papírdarabkákat gyűjt.Egészen addig kedves,amíg azt nem mondod,neked nincs ilyen fecnid.Onnantól kezdve,mintha letörölték volna az arcáról az odafestett,idétlen vigyort,dühödt fenevaddá válik,habzik a szája,ordít és lenyel keresztbe.A "tudósok" a mai napig nem tudnak magyarázatot adni e jelenségre,melynek neve: jótékony célra gyűjtő mappás rémség.Latinul Givisz dö manisz,mert meghalsz.
A forgalmasabb helyeken találkozhatunk vele.... 10 méteren belül további fajtársai is csatlakoznak és a már említett lapokat kérik tőlünk.
Ebben az értekezésben,a Blaha Lujza téri csoportjukkal foglalkoznék,mivel hozzájuk van a legtöbbször "szerencsém".
A fiatalok kedvenc találkahelye a Blaha aluljáró,ahol kis csoportokban beszélgetnek,nem is sejtve,hogy nagy veszélynek vannak kitéve.Egy ilyen "blaházás" alkalmával a mi kis társaságunk is torkos borz módjára szívott,amikor megjelent a mappás dög és ki akarta szipolyozni a maradék zsebpénzünket.Persze a lelkiismeretünkre is hatott,mivel a rákos kisgyerekeknek gyűjtött.A végén még a barátaim érezték rosszul magukat,hogy nem adtak pénzt.Másnap ugyanez a példány már más szent cél érdekében gyűjtött...... rögtön rá lehetett jönni,hogy ez csak egy csalás....
Ezek után a következők merültek fel bennem:
Kell szereznem egy mappát,kiállok vele a Blahára és a pápaszemes kígyónak fogok gyűjteni új szemüvegre,mert a régivel már alig lát szegény.Másnap pedig a puffogó viperának nyugtatóra,Micimackónak Cavingtonra,andrewnak plasztikai műtétre /:DD/... usw.
De pszt! :D Ezekkel még megválthatom a világot! :)

Tschüß!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat