Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
Élménybeszámoló

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
Élménybeszámoló

Szép jó reggelt minden kedves NEOÉ-nek és idetévedt vándornak!

A mai nap élménybeszámolót fogok tartani a tegnapi Debrecen-Manchester United találkozóról és igyekszem türtőztetni magam,de hogy csináljam,ha élőben láttam a kedvenc csapatom?!
Szóval gyönyörű idő volt,enyhén felhős és NEM esett se eső,se hó.A pálya se tűnt annyira mocsarasnak.Másfél órával a meccs előtt foglaltam el a "posztomat" az alsó tribün közepén a játékos kijáróval szemben,amit több.mint 90 percig hősiesen tartottam.. :))
Melegítéshez először Tim Howard és a kapusedző jött ki először,aztán Van der Sar a kapusok gyöngyszeme... aztán sorba jöttek ki a többiek is.Szervezett bemelegítés,mindenki a pályán.... Nistelrooy jó közel... /hmm... élőben még jobban néz ki... :DD/ meg persze a többiek.Scholest lehetett megismerni a legjobban.... vöröses feje csak úgy világított,de ottvolt Giggs,Gary Neville,Ferdinand /milyen fejeket tud vágni meccs közben :)))/,Brown,Ronaldo /jó lenne,ha megtanulnál már végre passzolni és leszoknál a színészkedésről..../,Heinze /két gól,de a védőmunka felejthető/,Nistelrooy,Richardson.... szóval az egész csapat,de O'shea és Keane sajna nem volt.... sérültek.... :'(
Sajnos a sok jó mellett akadtak rosszak is..... az emberek 80%-a a MU miatt ment ki.... de nem tapsoltak nekik,hanem ültek,mint az a bizonyos a fűben... miért nem tudják felvállalni,hogy nekik szurkolnak?
A mellettem ülő lányok Ronaldo miatt jöttek ki és csináltak egy lepedőt,amire felírták "We love Christiano Ronaldo!".... ki is tették



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat