Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
"Itt van az ősz,itt van újra.."

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
"Itt van az ősz,itt van újra.."

Kedves NEOE-k és más olvasók! ;)

Újra írok,mert "valaki" már megint véres csonkká teszi a fülemet,pedig egy hét alatt sokat javult. :)
Szóval még mindig Veszprém.Ezen a héten sok okosságot megtanultam.... pl. a boszorkány szavunkról,arról,hogy a lidérc ráfekszik áldozatára és lenyomja.... ill. nem tudom... a népi hiedelmek perverzitását figyelembe véve,ez megerőszakolásnak tűnt.... de azt már nem bírtam ki röhögés nélkül,amikor a tanár azt mondta: "megnyomott a lidérc".... a sok hülyének nem jutott el az agyáig.... csak bólogattak,amit egész életükben tenni fognak.... brrr... kirázz tőlük a hideg.
Művészettörténet órán átértékelődött bennem a szép épület kifejezés vagy nekem van baromi nagy ízlésficamom.A tanárnő egy német lakótelepet mutatott... aztán azt mondta,ez nagyon ronda,de mutat egy csodálatosat.Egy közönséges földi halandó azt hinné,ez minimum egy Mátyás templom szintű épület lesz.... deee..... berakta a LÁGYMÁNYOSI LAKÓTELEP képét..... áááá... erre nem bírtam tovább és a pad alatt kötöttem ki...... azóta is fáj a hasam...... :D
Meg mástól is... megkaptuk a gázszámlát...... úgy jártunk majdnem,mint Hitler.... sorry,a morbid viccért.
Hazafele úgy volt,hogy a 16:10-es busszal jövök,de kiértem 15:45-re és akkor indult egy másik busz.Ösküig álltam,utána ültem... ez nem sok mindenkinek tetszett...a Fehérváron felszálló öreg néni pl. úgy nézett rám,mint a véres rongyra... de ha akartam volna,/ ki akar mártír lenni 5 órányi alvás után,csomagokkal Pestig állni....én nem/akkor sem tudtam volna,felállni.... egy csaj végül átadta a helyet és magára büszke pofával nézett körbe,fintorogva a szegény többi egyetemistára..... de lehet,hogy csak helyet keresett a mártírok gyöngye... amit meg is talált és kistáskájával vércseként csapott le a székre... *********** no comment.
Asszem mára ennyi elég..... találkozunk 2 hét múlva vagy nem tudom..... :))
De pszt!

Tschüß! :D



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat