Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
Kedd

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
Kedd

Nah írok valamit,hogy andrew ne maradjon bejegyzés nélkül.Mivel ihletem nem volt,újabb "poroló hadjáratba" kezdtem és megnéztem pár X akták részt az első évadból.Összehasonlítottam a tapasztalataimat a nyolcéves koromban átéltekkel.Persze,egészen más volt a kettő,hiszen a két időpont között eltelt röpke 10 év,öregebb lettem,elvileg felnőttem.... mondjuk ezzel tudnék vitatkozni,de nem ez lesz a mai téma.
Igazából kínomban néztem végig pár részt.A címek: Évák,A tűz,A gumiember visszatér.Az igazán érdekes dolog a gumiemberhez fűződik,amely az összes évad közül a legjobb rész.... nem csoda,hogy megérte a készítőknek visszahozni Tooms-t.Mivel az első rész 10 éve belevésődött az emlékezetembe és talán életem végéig ott is marad,a visszatérését néztem meg,ami egy picit felejthetőnek bizonyult.Vicces,nem vicces az első rész óta nézem a lefolyót,a WC kagylót,nehogy hirtelen megjelenjen valaki és kitépje a májam.... ezzel nem nagyon érne sokat.... max. alkohol mérgezést kapna tőle. :) Az ellenőrzés azóta picit lanyhult,de a fél szemem mindig a nyílásokon van.... eddig nem jött ki senki....
Egy picit csalódás volt végignézni a három részt..... rengeteg más horrort láttam azóta,amik brutálisabbak voltak... de emlékszem,mekkora port kavart,hogy az akkor még mtv néven működő adó, este nyolckor adta le a sorozatot.Ez azért maradt meg,mert én imádtam és végtelenül el voltam keseredve,amikor este 10-re,később éjfélre rakták át Muldert és Scullyt... így néha rá kellett fanyalodnom a pro7 német verziójára,amiből egy kukkot sem értettem,de legalább nem maradtam le.A sorozat,akkor tényleg horrorisztikus volt... manapság már Scooby szintre süllyedt.Ez azért elgondolkodtató,hogy mennyi brutalitás került a szemünk elé.... néha a Híradó is megérdemelne egy jó nagy 18-as karikát... és az fél nyolckor vagy előbb van.... szóval ha 10 éve pattogtak a szülők a gyerekek miatt,akkor most hol vannak?????
De pszt!

Tschüß!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat