Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
2005. június 6.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
2005. június 6.

Ma /végre/ tanultam /hallod Mészáros Dankám? :P/ és annyi költő meg vers van a fejemben,hogy úgy éreztem,hosszú hallgatás után,alkotnom kell valami maradandót az utókor számára.Ez a napló bejegyzés lesz a nagy mű,mert poémát írni nem tudok,mivel a Múzsám /a fizika óra monoton világa/ elhagyott lassan egy éve.... de azért egy kötetnyit sikerült kifacsarni magamból,de nem lényeg,mert mostanság mindenki ír verset..... ez olyan divat,mint a XIX. században a naplóírás.
Szóval megkeresem írói vénám,felvágom és piciny csepp vérként hullatom a szavakat,melyek befestik az üres helyet és talán valakinek még örömet is hozhatnak.
A napokban azon gondolkoztam,hogy mi is az a szépség?Számomra olyan relatív,megfoghatatlan fogalom.Valakire,ha azt mondják szép,akkor a következő okok miatt tehetik ezt meg:
-megfelel a mai szépség ideálnak /nagyon vékony,műmellek,műkörmök,kivett lengőbordák,szőke,hosszú haj/
-akarnak tőle valamit.... nah,vajon mit
-vagy egyszerűen tényleg tetszik nekik,hátsógondolat ohne
Mióta ez a képem van fent,sok szavazatot kaptam és igazából,nem értem miért.Nem tartom magam Miss Universe Hungary-nek és nem is vagyok elájulva magamtól..... és már elmúltak azok az idők,amikor bárkinek elhittem a bókjait.Ez nem azt jelenti,hogy nem esnek jól..... csak komolytalannak tartom.... DE!Vannak kivételek,akiktől tényleg el tudom fogadni.... ők vannak kevesebben.
De pszt! :)

Tschüß!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat