Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
2005. július 2.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
2005. július 2.

Miután a felhalmozott levélkékre úgy-ahogy válaszoltam,nekiülök és megírom ezt a naplóbejegyzést,mert van,aki várja már nagyon az élménybeszámolót.Szóval csapjunk a lovak közé.
Pénteken elmentem a bizimért..... jeles lettem,de kevés a pont,szóval mindegy... ezt a témát inkább hanyagolom... :S
Szombaton "irány Baja!" felkiáltással útnak indultunk.Leértünk,beszélgettünk,ettünk.... stb.Vasárnap anyuék visszajöttek Pestre,én meg lennmaradtam a /számomra/ legkedvesebb városba.Uncstesóm is benézett meg volt pár "kaland",amiket csak itt,csak most megosztok a nagyközönséggel,mielőtt még kimenne a fejemből.
Az első legyen egy jelentős névváltoztatás.A rutinos naplósok már tudják,hogy a családunk egy kismacsekkal bővült,akire néha vigyázni is kell.Ezt a szőrgombócot akkor még Vilmosnak hívták,de a szerencsétlen újabb nevet kapott.... Jeromossá vedlett.... unokatesó szerint ez az utsó változat.....c-c-c-c.... nem eszik olyan forrón...
Még szombaton az egész család kivánszorgott az ottani szigetre.Anyuék futottak,mi meg a hugival görkoriztunk.... az elején éreztem,hogy nagyott fogok esni.... a második kör felénél eszembe jutott,hogy még nem imádkoztam Mekka felé,ezért úgy döntöttem,térdereereszkedek és pótlom a hiányosságot.Nagy lendüllettel indultam neki a művelet végrehajtásának,így nem csoda,ha úgy tűnt a kivülállók számára,hogy egy kapitálisat estem... de legalább nem néztek arab "terroristának". Nah,jó.... ez csak vicc.... valójában a kori hátsó kereke beleragadt egy kátyúba és tehetetlenség törvénye.... tehát taknyoltam egyet.
Egy igazán jelentéktelen gyöngyszem következik,bár ez eléggé megbolygatta piciny lelkivilágom.Szóval találkoztam a "kedves exemmel".... grrr.... aki akkorára hízott,mint egy víziló,rászokott a dohányzásra..... hihetetlen.Persze,hamarosan megérkezett az oldalborda is,aki erősen végigmért.... képről már láttam.... hááát életben más volt,de ezt nem tudom nagyon máshogy kifejteni,mert nem ismerem...... mindegy..... ez csak egy cseppecske volt a teli pohárban,ami a szakadó esőben telelett....
Szóval ez a vége: egy nagy MINDEGY...
De pszt!

Tschüß!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat