Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Süti naplója


blink182 [53912 AL], gazdája Süti
Strike back... :P

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/53912
Strike back... :P

Halihó kedves Olvasók és NEOE-k! :)

Mint a cím is mutatja,visszatértem és utsó bejegyzésemben egy olyan belépőt ígértem,hogy a texasi láncfűrészes /továbbiakban LF/ is elbújhat mellette.Szóval kezdjük is el a mára rendelt Szent Evangéliumot,azaz újabb felesleges sorok írását.
A "régiek" tudják,Baján járt kósza,nyugtalan lelkem egy kis pihenés céljából.Azt hiszem,az utazási ádvencsört is ismeritek /aki nem,olvasson vissza vagy hagyja figyelmen kívül... :P/.
Igazából nem sok dolog történt velem,viszont bővelkedik horrorisztikus és akciódús elemekben,tehát élménybeszámoló 18-as karika nélkül./a kicsikre is gondolnunk kell.... nem úgy,mint andrew,aki feltette egyik tevéjéhez a képét... :PPP/
Baján lógattam a lábam egy darabig,aztán kinéztem Rémre.Már a neve is előrevetíti azon paranormális eseményeket,amelyek nem történtek meg,de annyira jól hangzott ez a kis szöveg,hogy muszáj volt elsütni.:)Itt 5 napot töltöttem és netéhségemet is csillapíthattam egy csöppet.... főleg miután bekötötték az ADSL-t.DE NEM VAGYOK FÜGGŐŐŐ! :PPPPSzóval sétálgattam a szomszéd kislánnyal.... nem,nem.... nem 3 feje volt és nyolc lába... ez nem az a történet.Találkoztam régi ismerősökkel..... mint pl. volt pasi.... ez már rémisztgetés.... és új nő,akire uncsitesóm hajtott,de ez a ..... lecsapta a kezéről.... szerencsére egy pillanat műve volt az egész.... tovább lépdelve unokatesóm /a másik/ barátnőjének az exe,aki engem is rühellt,miután .... nah ez már hosszú történet.A 31 éves WoW /World of Warcraft/ királlyal.... aki igazán becsajozhatna már.... és leszállhatna rólam.
Az igazi horror Baján következett be.... unokatesó haverja.... kirázz a hideg tőle... nagyon okos,mindent jobban tud.... a fejére tudtam volna húzni a hintát.... /jah ..hintáztam is... az egyikbe nem fértem be... úgyhogy jöhet a fogyókúra../,de nem,mert .... mindegy.
Hááát.... aki horrorra és véres jelenetekre várt,úgy érezheti,h megszívta,de nem..... kapnak egy kis ízelítőt.
Archívumomból előkerült /bár annyira nem kellett porolgatni..kb. 1 éves/ egy /kategóriájában/ remek darab.... egy kis zombisos,véreses meg minden,amit nem hangosan röhögök végig,de legalább nem annyira béna,mint "Az élőhalottak éjszakája".
Szóval filmajánló,ha már Baja nem bővelkedik a vérben. :P
Cím: Holtak hajnala
Kategória:zombis,öldöklős,trancsírozós horror
Értékelés és ajánlás: Nem egy esti mese,de a vége nagyon jó,szóval a feliratot és végignézni,mert az egésznek az a poénja..... egyébként nem annyira butus,bővelkedik piros festékben és a szokásos szereplőfajtákban.... tehát a csapat is nemzetközi.. fehér,fekete,bunkó biztonságiőrök,élvezeteket kedvelő playboy,szőke ribi és a hős néni,aki szerelmes lesz a még hősebb bácsiba... nézzétek meg! Máris véres lett a napló.

De pszt! :)

Tschüß!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat