Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
Ma négy hete...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
Ma négy hete...

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki megyek november 21-én vagy 27-én 4 napra Londonba. Várom, de félek is tőle. Vajon megváltozott Csaba odakint? Úgy szeret mint eddig? Sok kérdés, félelem a repüléstől, de majdcsak lesz valahogy.:) Remélem az EasyJet gépek abszolút megbízhatók (Boeing 737) meg nagyon rendesen karbantartják.://
Holnap meg elvileg bandatali. Várom, csak ne legyenek sokan Kobrában!!! Ja meg voltunk bulizni végül a Soho Londonban. Kár, hogy VidÁki nem jött.:(( Na de majd bepótóljuk. Ha mostanság nem is, de szilveszterkor remélem mindenképp!;)
Mindennap elmegyek egy téglaház előtt. Látom az erkélyt, a parkot előtte, a coca-colás napernyőt, a kaput, és eszembe jut, hogy milyen szupi élményben volt ott részem. Mért ragaszkodok ehhez ennyire???
Suli megvan. Annnnyira hiányzik a Csajszi.:( Sajnálom, hogy már nem jár hozzánk, de vasárnap tali vele is. Don Pepe...;) Áginak nagyon örülök,hogy ennyire jóban lettünk, halál aranyos. Sikerült a statisztika zh-m! Tegnap írtunk németet, de elfeljtettem a kabaláim, úgyhogy ha nem sikerül...:( Bízzunk Orsi kedves javításában.:) Annyira nem megy nekem ez a tegezzük a tanárunkat dolog.:/
Visszatérve a bejegyzésem elejéhez olyan egyedül vagyok. Igaz nekem vannak a világ legjobb barátai(PótHugi!) és családja(Hörcsi!), hiányzik az a hülye. 5. hétvége nélküle. Sose voltunk ennyi időt egymás nélkül. 20 éve élek lassan, és ebből a negyedén velem volt. A legjobb negyed... Jó tudom sokszor nem úgy tűnt, vagy nem azt mondtam, DE TÉLLEG!:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat