Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
2008-08-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
2008-08-28

Na ismét eltelt egy hónap az előző bejegyzésem óta. Voltam Tiszafüreden 5 napot néhány (?) zavaró tényezőt leszámítva nagyon jó volt. Jókat pancsoltunk, teniszeztünk (kocsikat céloztunk,ugye Drágám:)), tollasoztunk, kirándultunk, csónakoztunk, szauntunk:), volt egy nagyon nagyon szerelmes este, sok kaja <vazze!>. Jó volt hazajönni, hiányzott a family (vagyis meine Familie:S) meg Teoka (aki most bűzbombát játszik, nem árulom el, hogy milyen folyékony pfujba feküdt bele az utcán és én mostam ki), de nagyon megszoktam, hogy éjszaka van egy hatalmas plüssnyuszi akihez hozzábújhatok, és most hiányzik.:(
Amitől rettegek, az a jövő héttől kezdődő dolgos hétköznapok... Jövő héten kezdek, mint rendezvényszervező asszisztens, és nagyon para. Tuti bénázni fogok+félek, Judittal mennyire fogok kijönni. Bárcsak szeretném majd ezt az egészet!
Más... Nem is tudom mit írhatnék még. Irigy vagyok Fanni iwiwes képére nagyon. Ez jutott most eszembe. Ja meg voltunk Sláger teraszon bulizni Ágival, Eszterrel, Orsival, Henivel. Jó volt szerintem, csak picit túl retro. Megyek holnap fodrászhoz és két hét múlva leánybúcsúra. Aztán rá kövi héten esküvőre koszorúslányoskodni és megpróbálni elkapni Viki csokrát. Bár a lagzitól félek Gabe miatt.
Na ezek vannak!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat