Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
Zümzüm

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
Zümzüm

Megyünk Vámpírokra!!!!!!!! Áááá és ááááá. Január 4-én, este 7re. Csoporttársam Eszter és mi ketten. Annyira várom már, vétek lett volna kihagyni!
Olyan tavaszias a mai nap. Most éppen nyitva van az erkélyajtónk, és nyírják a füvet lent. Nyami illat.:) Bárcsak ne mennék nyelvvizsgára. Akkora égés lesz. Nagyon nagyon ciki, Ildire kellett volna hallgatni. Ja és ami fasza, a német órák már egész jók. Nagyon keményen nyomjuk, ebből nagyobb lesz az esély a nyelvviszgára.
Aztán. Szombaton Gabe és én elmentünk dinókiállításra. Hát őszintén szólva elég gagyi volt, senkinek nem! ajánlom.:) Aztán vasárnap este taliztunk újpesten, vittem Teot is, itt csicsiztünk. Sütöttem sütit, amit kicsit elszartam, de állítólag fini. Hétfőn reggelit csináltam, ebédet, aztán mentem suliba, Gabe meg haza. Német után taliztunk, és ott aludtam. Szegény csincsillák remélem nem betegek! Annyira otthon érzem magam náluk. Dénes és remélem leendő Anyós tök kedvesek, Hugikát imádom (kicsi repedtfazék:)). Ja és megnéztük az Éjszaka a múzeumbant. ZÜMZÜM! Na meg az a dinó!!!!!!!:D De úgy csalódtam. Nekem Londonban azt mondták, abban a múzeumban forgatták ezt a filmet, amelyikbe elmentünk. Hát ez totál kamu! Ba***ák meg!
Jaj olyan szerelmes vagyok.:) Költözzünk már össze, vegyél már feleségül, csináljunk hibás génű babát:D, veszekedjünk a gép miatt, idegesítselek a "jaj már megint hogy áll a hajam!"-mal. Könyörgöm ne történjen semmi! Ő kell, hogy legyen a nagy Ő, senki más!!!!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat