Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
jó és rossz

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
jó és rossz

Van jó és rossz dolog is. Kezdjük a rosszal. Mamihoz ma ügyeletet kellett hívni, annyira szédült. Ideges vagyok miatta, múlthéten a keze is zsibbadt. Tudom, ő se lesz fiatalabb, de úgy szeretném, ha még egészségesen sok évet élne velünk. Aztán jövőhéten és utána ny.vizsga. Tényleg annyira nem megy, nem csak úgy mondom megszokásból. Nem tudok németül és csak próbából megyek oda. Ciki lesz, ráadásul ha Maminak baja lesz még feleslegesebb.
Aztán. Munka. Hmm. Október 15-én rendezvényt csinálok én egyedül. Na jó csak programok lesznek benne, catering stb. nem, de élvezem.:) Basszus nekem van az egyik legállatabb munkahelyem!!! kopkopkop! Nagyon jó Kriszta, Csilla, Gábor és hát igen, Péter is. Azt hiszem jobb ha nem fejtem ki, de sajnos ez van. Sokszor persze nincs, de néha van. És azt nem értem. Ja és mért kell engem Henikézni fiúk? GRRR!
Gáborral minden rendben, jól megvagyunk, de nincs időnk programokat csinálni. Dolgozik, dolgozom, koránkelés stb. Ami a lényeg, szeretjük egymást és sose gondoltam volna, hogy valaha valaki ilyen megértően viseli a hóbortjaimat. Bár ő is keresztülment ezen a bizonyos problémám... Hagyjuk.
Két örömteli esemény a végére: szeptember 24-én du 2 óra 10 perckor megszületett NIKI!!! Nagyon édes hajasbaba és jó nekik. Na meg szeptember 20-án mint gyönyörű menyasszony férjhezment Viki. Jó volt a lagzi, a mennyasszonyi csokor:), a zene, a kaja pfuj, a társaság jó (Zsolti, Zsuzsika) na meg rossz is (P.Feri bá), a rend.terem szörnyű, dekoráció ötös.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat