Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
2006-12-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
2006-12-03

Megjöttem Londonból. Tulajdonképpen lassan már 2 napja, de tegnap jöttek fótiak, meg szülcsinap, úgyhogy nem értem rá. Ma is tanulni kéne, de még ráér.
Ja, a számvitel zh-m 3 lett! Jejejejeje.:)))
Na szóval London. Hát most éppen Patakyt hallgatok. Jaj anyám, mekkora mázlim volt. És tök jó volt, nekem szimpi Attila és Bea is(te csajod gyütt?), bár nem hittem volna, hogy valaha is beszélek velük és miket mondanak... Meg áááá ez nagy élmény.:)
Az egész út során rengeteg élménnyel, érzéssel, véleménnyel gazdagodtam. Mindenki kedves volt velem, egy-két embert a nagyon szivembe zártam: Mona!, Norbi!!!!, Józsi! változatlan <szegénykém matracon aludt 3 éjszakát, a barom Norbi kilyukasztotta, és mindig kiment neki a levegő belőle). Aztán Gábor, Anita, Nelly, a fekete hajú Mona, menedzser Kati, jógás Sanyi:)), na meg a Zoli (bekaphatod...), Barbi (grrrrr, meg ne próbáld!). Tényleg olyan jó volt a kedvességük, sokat dumáltam velük. És ami jó az az, hogy majdnem végleg elmúlt az új társaságos szorongásom!:)
<Ja, ILDI! A Norbi ismeri Palotát, és a Kossuthot is. Képzeld ő mesélte, hogy Ani néni (tudod pulyka) olyan rákos, hogy már mondhatni mindenét kipakolták!:(>
Az étterem szép, a londoni közlekedés eszméletlen, a lakás bruti, a Tia Maria kólával üt de isteni!!!, Tominak van ikertesója hihihi (belehalok ha nem látlak többet Kalászi, de megértelek!), Malév géppel jönni szupi, de hangosan jajajozni ciki:), a csúszós padlóval vigyázz, mert hajlamos az ember cikisen esni.:) Előítéletek csalnak, a legunszimpibb csaj a legdrágább, és köszi Mona az angol dolgot, iszonyat kedves csaj vagy, sokat segítettél, önbizalmat adtál!
Jaj meg még annyi mindent írnék. Ami tök jó, hogy az egyik éjszaka... és olyan jóóóóó volt. "Ez most extrán jól esik" :p, de tényleg. És köszönöm a végét, tündér voltál! Csak olyan cikis volt, hogy majdnem ránk nyitottak. Meg az ágy elcsúszott alattunk, visszatoltuk, aztán mindenki baszogatott minket, hogy hangos volt...
Jaj sokat írnék még. Csabát szeretem, de néha annnyira rossz volt a viselkedése. Egyszer igen a felesége leszek feel, egyszer meg haza akarok menni, és szakítani. Megérteném, ha nem jönne haza még, mert ebben a társaságban... A pénz is jó, a város is szép, a mi országunk Angliához képest Balkán. Szóval tényleg fasza volt ez a négy nap, de voltak azért nehéz pillanatok! Azt hittem nagyon ahaz akarok jönni és elvállni Csabától, de mikor felszálltam Clapham Junctionban a vonatra, és elbúcsúztunk. Ááááá. DE szerintem ő is majdnem bőghetett mert furi volt.
Lányokat meg imádom, és hülye vagyok! Ezért sem öleltelek meg Edi, mert már majdnem bőgtem!, sőt a gépen már annyi volt nekem.:P (Szenya arab!) Hiányzott mindenki, de tényleg egész jó volt!
Na most megyek, vigyázzatok magatokra, és remélem Attiláék gépének nem lesz ma baja.:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat