Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
Necces

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
Necces

Hát először is a bandatali most tényleg szar volt. Az tény, hogy kurva fos volt, mikor Tomi mondta, hogy Noé nagyon nem akar jönni...és senkinek nincs kedve ehhez az egészhez,minek?! Szar volt olvasni olyat, amit nem is vettem volna magamra, de amikor meghallottam a suttogást, akkor már úgy éreztem, hoppá, magamra kéne venni ezt (régebben biztos fájt is volna)... Szar volt, hogy jöttek Kennyék, és Törpével komolyan mondtuk, ha nem akar valaki maradni, ne maradjon, nincs harag. Mindegy, így alakult, máskor majd jobb lesz.
Más. Ma majdnem két szék közül pad alá. Megbántottam Gábort. Tudtam, hogy a túlzott őszinteségem mindig bajba sodor. Sokszor megbántok embereket, sokszor csalódást okozok, de sokszor ért engem is már csalódás az élet minden területén, és próbálom azt nézni, hogy ÉN. És a keddi szavaimmal is jót akartam, nem akartam fájdalmat okozni.:( Nem akarlak elveszíteni, de tényleg nem 100%-os, és fogok vele találkozni! Sajnálom, de tiszta lapokkal kell játszani!!!
Más. Tegnap felmondtunk Ildivel. Annyira sajnáltam OJ-t.:(((((( Úgy bejárnék hozzá, nagyon jófej volt. Geci diákszövetkezet, szemét rendszer. Ismét munka nélkül. Jó a szabadság, de pénz nincs belőle.
Más. Félek a jövő héttől. Okosan kell döntenem, de mi az okos?:( Mindegy, Csabán most nem idegesítem magam, viszont az iwiwes célozgatások...Pfff.
És végezetül. Folyamatosan csalódok. Semmit nem tesz ellenem, de értem sem. Fordítottan is igaz, de már túl vagyok rajta jóideje. Tduom, hibás vagyok, mégsem főként az én vétkem. És 1. NEM, MÁR SOHA. 2. RENDBEN LEGYEN!!!!!! Elfogadtam, így jártam.
Pussssssssza everybody! (köcsög angol)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat