Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
2009-08-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
2009-08-10

"the story about me filling in for MR.Jackson (RIP) is TOTALLY made up" Azért a remény hal meg utoljára... Fogok én még magamból kikelve sikítva énekelni az első sorban!:):):)
Annál nagyobb butaság nincs, mikor a butaság elmúlása miatt szomorkodik az ember. Lehet, hogy pár nap tapasztalatából nem kéne levonni a végső tanulságokat, most mégis rossz.
Más. Pénteken immáron felavattam a cég fitness termét. Holnap is megyek, illetve mostmár ketten Anettel. Várom, de nem lesz túl kellemes, hogy Péter is akkor edz majd. Fasza. Visszatérve Anettre, tényleg van valami a horoszkópban... Nagyon hasonlítunk egymásra, és eddig kopkopkop szuperul kijövünk. Tiszta olyan, mint én. Na meg kezdjük egymást a másik bizalmába fogadni, vagy hogy is van ez. Bár lehet, hogy nekem nem kéne... Mindenesetre nem egyszerű az élet. Túl kevés dolog történik velem, mégis túl sok ahhoz, hogy tisztán lássak. Péter se tudott tanácsot adni egy bizonyos dologban, de ez esett a legjobban: "te egy rendkívül értékes ember vagy".



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat