Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
Sokminden

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
Sokminden

Igazából sok-sok minden történt. Sajnos főleg rossz, na de mivel a pohár általában teli, ezért minden rosszban van valami jó.
Család: Nos, Aput műtik. Ma kellett volna mennie, de nem tette, mert össze kell pakolni, és nem készült még össze. A valódi ok, hogy fél. Nagyon. Megértem, mert a múltkorinál is keletkezett neki egy vérrög, de rossz azt hallani az ismerősöktől, hogy Apu nagyon kivan, és mondhatni búcsúzkodik. Féltem nagyon.
Meló: Nyugi, sok-sok megrendelés, számlázás, intéznivaló. Egész oké, szeretem asszem. :) Mondjuk tegnap volt balhé, ami ma sírásig bontakozott nálam. Péter írt utána egy nagyon ari smst, illetve káromkodóst, hogy sajnálja, hogy nem tudott megvédeni, de bassza meg ez a fasz (vagyis Gábor). Sajnos ettől még kiborított, és igaza is volt, ha valóban minden úgy történt, ahogy állította. P meg...jó barát! Megölelt, megpuszilt, hogy nagyon szeret. Nos utána megnyugodtam, aztán mikor kimentem az irodából, még jobban zokogtam.
Magánélet: Hát. Iszonyat sok melómban van, hogy arra irányítsam az érzéseimet, ami helyes és ésszerű. Nem mondom, hogy rossz, de kemény munka. Hol sikerül, hol nem. Sajnos vannak dolgok, amik sosem fognak elmúlni. Tudnám ezt még ragozni, de jobb, ha nem teszem.
Más: Holnapután Kresz-vizsga. Sokat kéne még rá tanulni, de nincs kedvem, meg időm sem igazán. Azért drukkolok, mert szerintem a szerencse is kell hozzá.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat