Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
mindenféle+Giziknek

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
mindenféle+Giziknek

Atya ég milyen rég nem jártam TTC-n és mennyi bejegyzést kellett pótolnom!!! Ejh csajok (Gizik...retro) osztálytalira megyünk és kész, bár én előre látom, hogy szar lesz, sebaj, korán lelépünk és buláj!:) Amúgy Törpe az a biosz dogás álom... Olyan jó lenne néha visszamenni gimibe. Eskü hiányzik a feeling!
Más. HAPPY BIRTHDAY Szőke Fahéj, imádlak!
Megint más. Sopron szupicsek volt. (És való igaz, hogy az egyszerre elmenős, romcsi szex valami isteni. Annyira jó érzés és harmonikus.) Annyira más volt ebben a városban lenni, mint anno Csabával. Láttam a panziót is... Nosztalgia volt, de milliószor jobban élveztem Gábor társaságát. Annyira tündér. Remélem csajok egy-két év múlva a lánybúcsúm szervezhetitek, aztán Péter az esküvőm (na mondjuk az kemény lesz)!:)
Meló. Nos teljes káosz, kimerülés. Annyi dolgom van, hogy kb bent is kéne aludnom. Sajnos egy bibi van...a munka 70% kb nem tetszik. Köcsög Exxon. Na de a maradék 30%:kávészüneten pincérek felügyelete, Cargo karácsonyi parti ajánlatkészítés (igen,igen,igen,akarom), na meg egy-két jobb nap. Nagyon fárasztó. Péter már van újra. Nagyon szarul néz ki, nehezen bírja a napokat. Ma megmutatta a műtét helyét, és elég csúnya (veseműtét kuki felett 10 centivel?:) ezt komolyan nem tudtam, nesze neked Striker). Na most ennyi, kicsit melózok még (végülis ma még csak két túlóránál tartok), aztán edzés (plusz 2kg:((), és otthon új évaddal a kedvenc dokim.:) Puszi



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat