Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Roni:D naplója


Barni02 [26300 AL], gazdája Roni:D
Ragyogok,mint egy csillag

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/26300
Ragyogok,mint egy csillag

Annyira jó volt tegnap a Csillagpor című film. Iszonyat jókat röhögtem, izgultam, nagyon jó látvány, romantika, langyi Robert de Niro, annnyira szupi volt, ezt meg kell ismételni!!!!! A film közben ahogy hozzábújtam Gáborhoz, és megpuszilta a homlokom, rájöttem,: igaz nem tudom, az ember életében egy vagy több nagy Ő létezik, de Gábor biztosan az. Kivételesen igaza van Ivettnek: megtaláltam az egyik felem. Sokkal kiegyensúlyozottabb kapcsolatom van Gáborral, mint Csabával, szerelmesen nézős csókolózós és nem nyomja el a tyúkanyó, igazi dirigálós nő énemet, ami 5,5 évig el volt fojtva..:) Ha nem is áradozok igazán senkinek (őszintén kit is érdekelne ekkora mennyiségben?, senkit nem akarok terhelni még jobban, mint szoktam), olyan jól esik itt kiírni magamból.:) Csak a buli kérdés van hátra, na meg az idő kérdése(el fog e múlni ez az érzés, ráununk-e egymásra..), de ha mindez pozitívan sül majd el, akkor tényleg neki akarom kimondani a nagy igent. Csak neki. Ahogy meg szokta puszilni a hasam, mindig el fog az érzés, hogy bárcsak lenne valaki már ott, aki a kettőnké. Olyan boldog vagyok, és annyira hálás a Feniteknek!
Más. Most éppen várjuk a doki nénit, mert Maminak eléggé fáj a hasa 2 napja. Üröm az örömben, szar a palacsintában...:( Remélem nem lesz komoly baj.:( Végülis az élet minden területe nem lehet jó.
Ma kezdődik a két hét őszi szünet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha most ez nem lenne, felkötném magam. Annyira szeretem amit tanulok, ami várhatóan leszek, de legalább annyira utálom a szaktársaimat is. Kb három embert kivéve. Mindegy, már csak 8 hónap és agyő sok hülye barom! (Juj erről jut szembe. Kövi film amit nem hagyhatok ki: Agyő, Nagy Ő! Ben Stillerrel.)
Ja és még valami. Megnéztem Csabát iwiwen. Fórumhozzászólások, tegnap este: én londonból szeretnék budapestre költözni. mennyibe kerülne ez nekem?. Hehehehehe. Bárcsak még találkoznánk, és próbára tenne az élet!!!!
Ezt még muszi: Gáboréknál. Én a földön ülök. Bejön a szobába Gábor anyukája: "Ülj egy székre!" "Nem köszönöm, otthon is szoktam földön ülni." "Ülj egy székre!" "De tényleg nem!" "Akkor egy párnára!" "Jó ez íííííígy!" "Hozok párnát." "Tényleg nem kell, a lábamon ülök." "Hozok párnát. Fel fogsz fázni! Nem lesz unokám!" Majd egy fejbevágás nekem és 5perc múlva párna a seggemnek...:):):) <Ez viszont zavar Gáborban, hogy nem annyira álmodozás, inkább realista. Én gondolatban a közös hálószoba szőnyegét választom, ő meg nem mond ilyneket. Tudom tervez, de nem merem mondani, nehogy félreértse és megijedjen. Mindegy, majd eljön mindennek az ideje.>



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat