Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Tódi [90244 AL], gazdája Betti
Egy kis történet a suliból

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90244
Egy kis történet a suliból

Szerencsére a tegnapi ügy megoldódott, úgy hogy jobban érzem magam. Ez a 3. írásom a naplómban de annyira tetszik hogy mindennap írnák bele. De ezt az írást megszoktam, mert karitvezetek és ott is írni kell a naplóba. Most mivel nem tudom mit írjak, de szeretnék valamit írni, el mondok egy sulis történetet, hogy milyen nagy szerencsém volt:
Amikor azt mondták a suliban,hogy köridogit írunk, teljesen felfáborodtam magamban. Az a tanulás... Már megint! De sajna ez van. Otthon anyukámmal tanultunk, egész jól ment.
Holnap aztán ugrott a majom a vízbe: egy 3-om oldalas dolgozat! NA NE MÁR!!! Azt gondoltam hogy 3-as lesz, mert olyan feladatok voltak amit nem tanultam. A VALAMIBE!!! Na, nekiáltam a dogába, lábtörés és nyakkifurdulás után csak beadtaqm azt az álnokot! VÉGRE!!! HALLELÚJA!!! Már nem érdekelt hányas lesz, annak örültem hogy beadtam.
Eljött a nagy nap, amikor kiosztották meglepödtem: 4/5-öd lett! Az most is jobb mint a 3-as! Sőt! Melletem egy jó tanuló ült, és az dolginájál is jobb lett, az enyém!
Persze volt 5-ös is... Jó nekik...
Na, vége Miki mókatára, ez volt ez a történet.




2006-12.-20.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat