Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Tódi [90244 AL], gazdája Betti
Szeptember kezdete...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90244
Szeptember kezdete...

Ma elég későn keltem, időszerint 07:15 körül, és hát persze hogy lekéstem a sulit... A tanár nagyon nem is örült ennek... Az órán szinte semmit se figyeltem, mert tökre fáradt voltam... a szünetben aztán bekaptam egy Jóreggeltet...

Na halee. Rég írtam megint ide. ×D
Mitírjak... 21:42 van most jelenleg... és megy a foci...
Svédország 2 - 0 Magyarország =S
És megint megműtenek... a jóóqúúvabüdipipibe... (inkább nem mondok csúnyát... de már nagyjából kimodtam. :D) Ebben mondjuk aza sz.r, h. kórházba mek, ott meg bármilyen veszélyes dolog megtörténhet... vagyis eztőgy étem, h. injekció, altatás, és egyebek még nincsenek kihúzva. :D oO Rossz esetben ezkből kell választani... (ha nemtod mien egy betoji vok, olvasd el az előző bejegyzésemet...)
További jó hírek... MA VOLT SZURIIII! De ez mondjuk "ká" jó volt: voltunk páran az orvosiban, akiknek az oltást adták... mindneki aztmondta a többieknek, hogy nyugtassák őket (mindneki bevolt tojva :D), hogy nem fájt... Lement az össz. én maradtam csak, és amikor bemegyek a többiek közé azt mondom: "Ez fájt". :D A többiek néztek, mert szinte senkinek se fájt... Később mindnekinek problemjei voltak: karbizsergés, szédülés, stb... és nekem? Semmi bajom. :D És meg csa csodálkoztama többieken h. miafene van velük, hogy így ki vannak ettől a sz.rnyi kis szuritól... És nekem, akinek még ez fájt is, most azt se érzi h. valaha megszúrták... Namind1...


Jaaah, és van egy jó kis tesztem. :D Ezt sztem nézd meg, non kics.sz veled. :D /Bár lehet h. páran ismerik.../

Intelligencia teszt

A Klasszikus és beugratós kérdés továbbfejlesztett változatát, ezt a kis kérdőívet egy az amerikai Andersen konzultációs iroda készítette. Egy kis intelligencia teszt.

***

1. Hogyan teszel egy zsiráfot a hűtőbe?









A helyes válasz: kinyitod a hűtőt, berakod a zsiráfot, majd becsukod a hűtőt. Ez a kérdés azt teszteli, hogy hajlamos vagy-e egyszerű dolgokat túl koplikáttá tenni.

2. Hogy teszel be egy elefántot a hűtőbe?









Rossz válasz: kinyitod a hűtőt, berakod az elefántot, majd becskudod a hűtőt.

Helyes válasz: kinyitod a hűtőt, kiveszed a zsiráfot, berakod az elefántot és becsukod az ajtót. Ez teszteli, hogy mennyire vagy képes végiggondolni a cselekedeteid következményeit.

3. Az állatok királya, az oroszlán egy koncerenciát szervez az állatok számára. Minden állat elmegy, kivéve egyet. Melyik ez az állat?









Helyes válasz: az elefánt. Az elefánt a hűtőben van. Ez teszteli memóriádat. Még ha ideáig mindegyiket elrontottad is, még van egy esélyed, hogy megmutasd képességeidet.

4. Keresztül kell menned egy folyón, amiben krokodilok élnek. Hogyan teszed ezt meg?









Helyes válasz: átúszod. Minden egyes krokodil az állat koncerencián van. Ez teszteli, hogy milyen gyorsan tanulsz a hibáidból.

***

Az Andersen iroda szerint a megkérdezett menendzserek kb. 90%-a mind a négyre rosszul válaszolt. Ezzel szemben a megkérdezett óvodások többsége a legtöbbre helyesen válaszolt. Igazán elgondolkoztató nemde?



Nah, ennyi... remélem non teccet. :D
Na csáó.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat