Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Tódi [90244 AL], gazdája Betti
Mik történtek? + Hulla hó xD

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90244
Mik történtek? + Hulla hó xD

De rég írtam ide. :P Végre mostmár több órára tudok gép elött ülni... elöbb így volt: gépezett tesóm és drága apám. Ők 1szer megunták a gépezést, és elfoglaltam a trónt. :DDD 1 óráig szöszmötölök a Computer elött, oszt szól apukám: od atudod adni 5 percre a gépet? Én: igen mindjárt! - Csak épp én karihírlevelet írtam. Megint szól drága apám: Mikor adod oda? Én: mindjáááááárt! Csak írok! eltelik negyed óra és apám: Már fél órája várunk a gépre!!!!!!!! Mikor adod oda???????? Ránézek az órára... pf. xS Férfiak.... xD nah, de már kész voltam. Jah és hozzáteszem: azt is mondta hogy fontos dolga lenne... hát nagyon fontos dolga volt (!!!): HONFOGLALÓZNIIIIIIII! :S xS xO x/ X@ Oszt 3 óráig foglalta el a trónt. Szép apa, nem? :P

Nah hagyuk, most dógozik (alelújah! :D), és most én gépelek. Szal, mik is történtek?:



Volt Haloween bál az iskolámban! Pf... katasz... NEM! Borzalom volt... jobbra számítottam.


Voltak játékok. Mindenki csak 1re nevezhetett. Én csokievő versenyre neveztem. :P Kb. a 10-ből 7. voltam, de ez nem zavart.

Volt "Borzalom verseny" (jólismert: szépségverseny :D), ott nemtom hányadik voltam, de nem első, se második, se harmadik. :P Ez se zavart.



Ami zavart:

Azt mondták, hogy más osztályal nem társolunk... DEHOGYISNEM!

Azthittem több játék lesz, és több cucc... hát nem volt egyéb, csal pár játék, végén buli.

A bulin lehett hozni CD-et. Pf... micsoda számok: L.L. Junior, Avril Lavinge, High Schol Musik (ki tudja hogy kell írni...), meg vlmi fel Dj-zet reppszámok (pl.: Rihanna: Umbrella)... na ezek mehetnek a süllyesztőbe! Utálom mind1iket! (bocs, ha vlmelyiket szereted!)
Semmi ritmusuk... Depeche Mode 1000szer jobb... De 1 Techno, Hause, vagy vlmi Dj, vagy vlmi értelmes Pop zene is jó lenne... vagy retro. A Rockot is szertem, de ahhoz most nem volt kedvem halgatni. :P

Meg az egész, tök unalom... semmiről se szólt, csak arról, hogy legyen a suliban vlmi... De hát ízlések és pofonok, de akkor is, Ez SzÖrNyŰ VolT !

... De azért készítettek rólam képet, milyen banyának öltöztem... jah azt még nem is mondtam, hogy át kellet öltözni is... :D Én banya voltam. :P H készült rólam kép, azt feltöltöm az AL-omra, de csak ha vlmi normal a kép. :D De majd ide is feltöltöm.




És voltunk a Budavári Labirintusban a "vakok világában". :P Az egész arról szólt, hogy milyen vaknak lenni: voltak játékok, amihez - lehet hogy - nem szabad használni a látásunkat, mega végén egy kis bemutatás, milyen vaknak lenni, meg hogy, hogy segítsünk a vakoknak. Ez már értelmesebb volt, mint a bál. :D Kár, hogy vége volt... :S


__________________________________

Nocsak... hull a hó... és hulla hó. :D Bp.-n hullt a hó. :P Bár csak 3 órát, az semmi! Most mikor kinéztem, assztem hogy December 24.-e van. :D Nállatok hullt már a hó? Kíváncsi lenék... :P Az 1ik barátom innen a tc-ről mondta, hogy Dorogon havaseső volt! Még csak November 11.-e van, de már most hull a hó. :D Még inkább a falevelek hulljanak. :P



Nah ennyi volt a mai fontos elmondandóm! Csodás volt, nem? xD



Ui.: Ma van a 2 éves rosszaság tesóm névnapja! Őt nem Mártonnak, hanem Martinnak hívják... :P Állítólag Nov. 11.-én Martin nap is van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat