Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Tódi [90244 AL], gazdája Betti
Szemüveg-sztori

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90244
Szemüveg-sztori

(Trágárszokért elnézést):

Fúúúúúúúúúúúúú... ez úgy ki cs.szte az agyam... Elmondom miről van szó:
Szeritem kész hülyeség az egész...
Na, tesióráról jöttünk fe (2 fiú nyitotta az osztálytermet), amikor megyek a helyemre, meg a padtársam, hogy visszaöltözhessünk, látja a mellettem ülőm, hogy a szemüvegjéből egy lencse kiesett, és a kerete el van lazulva (a lencsét 1 nappal utóbb találták meg a padban). Nem volt tettese (vagyis nem tudjuk) ennek az ügynek, és erre mondja a tanárom:
- Írok az anyukádnak, hogy fizessék ki az osztálypénzből, és majd ha kijavították a szemüveget hozzák a számláját és kifizetitek.
Nem mondtam erre semmit, de úgy... DE ÚGY fel idegesedtem... Hogy ni.
Hazaviszem anyukámnak... elolvassa... Ő aztán megmondta a magájét az üzenőmben. Vissza is írt, (röviden mondom) hogy: tartusnk egy zártszülőit, és beszéljük meg ezt az ügyet.
Erre a tanárom készít egy szavazást, szülői helyett...
A szavazáson volt írva az történet, és 3-om választás lehetett:
Nem fizetjük ki osztálypénzből;
Kifizetjük;
Csak a felét fizetjük.
És a szemüveg ára: 21.500 akárhány Ft.
Még nem tudom mi az eredménye a szavazásnak. De pár anyukák felhívták az én anyukámat és ugyanúgy nem tetszik nekik... Páran be is írtak az üzenőbe.
Na és hogy ebben mik is a bajok?
Elmondom:
- Miért kell kifizetni minden bajt osztálypénzből? Az osztálypénz nem erre való! De gondolj bele: Ha eltörik esetleg a kezem, vagy elveszik a mobilom, akkor azt mind ki kell fizetni??? De és hogyha klifizetjük a pénzt, nem lesz kirándulás.
- És hát minek a szavazás? Álítólag az SZMK-ban (valamilyen szülői akármi az, vagyis az ostálypénzfelelősöknek a valamilye) hogy nincs ilyen. Ilyenkor szülőit kell tartani. Meg olyan butaság, hogy szavazni... nem kérdés, hanem egy FONTOS dolog!
- Na és ez olyan-DE OLYAN ba.omság. Szívtelenség ez:
Azt mondták, hogy kijavítják a szemüveget. De vettek egy újat. Pedig akkor csak ha javítják, lehetett volna: 10.000 - 15.000 Ft is, nem dedig egy új, ami: 21.500 akárhány Ft. És hát: AKKOR MINEK FIZESSÜK KI AZ ÁRÁT, HA MÁR ÚJAT VETTEK???????????????????????????????????????
Ez olyan, hogy veszek valamit és azt is ki kell fizetni osztálypénzből, nem a sajátoméból! Osztálypénzből. Tehát akkor ez egy kész butaság (csunyábban: ba.omság).

De nem hülyeség az egész?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat