Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Tódi [90244 AL], gazdája Betti
1szerre nem megy :P

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90244
1szerre nem megy :P

Tegnap (ezt nem modtam az előző beírásomnál), amikor otthon voltam édes 1esben (:D), épp a Vadiúj nemhipiszupi gépemmel játszottam... Beakarok tenni egy CD-t (Tomb Raider 4). Kiveszem a CD tokból a CD-t. Beteszem a lejátszóba. Hanga: Brrrrr! Brrrrrrrrrrr! BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR! ...Olyan volt, mintha 1000 gyorsasággal pördült volna a a CD lejátszó, és a CD majd széttörik! Vagy mint 1 fúrógépnek. xD Összeszedtem bátorságom, és kiszedtem a CD-t. De elöször is, a lejátszót kikapcsoltam (hogy kiadja a CD-t). Én fedezékbe vonúltam, nehogy kirepüljöna CD, mint ezen az Xp gépen 1szer a DVD lejátszóból. :D Szerencsére épségben volt minden, és nem pördült-repült semmi. Szusz... :D Nah, megnézem miabaja a CD-nek. És varázsolok: Csiribúúúúúú Csiribáááááá:
Egy CD leeset. Vagyis ez nekem is leesett: 2 CD-t tettem be. xD És ezért volt ilyen hangja!
De 1 észrevétel: Épp játszom a Tomb Raiderrel (ami az a CD, amelyiket be akartam volna tenni), és mennék a következő pályára, mikor a gép kilép az egész játékból.... és ottvok az Asztalon. Vagyis: hogy együtt súrolták egymást a Zene CD-vel, lehet hogy a Tomb Raideres CD-n átment egy kis fölösleg zene? És a Zene CD-n meg a játék másik háromnegyed része? xD Nemtom... de hozzáteszem, mintkét CD másolt.


Nah ilyenek is történnek... ahogy mondtam: 1szer ezen az Xp gépen a DVD lejátszóbol kirepült a CD. xD :D xP Minden történik... :P Am, ami kirepült CD, az is Zene CD volt, és másolt. Szal, nemszeretik a gépek a másolt CD-ket? :P



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat