Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Betti naplója


Tódi [90244 AL], gazdája Betti
Hogy ne lopják el a tevédet...

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/90244
Hogy ne lopják el a tevédet...

Elöbbi hírdetésem adatai:
Hirdetésed 0 óra 51 percet volt kint a TeveClubon, ez alatt az idő alatt összesen 141 teve kattintott rá.
141 teve biztonságban érezheti magát. :)



1-2 szabály, hogy jobban vigyázz a tevédre. Ezt azért írom, mert csomó olyan tevetulajt hallok, hogy: ellopták a tevém!, ellopták a tevémtől a datolyákat!... stb. Hogy ez ne fordulhasson elő, csak ezt az 1 szabályt BE KELL tartanod:

NE ÁRULD EL A TEVÉD HÍVÓJELÉT! Bármit is ígérnek, bármit is írnak, SOHA NE ÁRULD EL!
Hogy hogy szokták ellopni a tevét:

- Írnak, hogy a TeveClubtól vannak, és vagy valami hiba, vagy bármi történt a TC-vel, és írják, hogy kérik az adataidat, plusz a tevéd hívójelét:

Itt azt tetetik, hogy a TC-től van, és valami hiba van, és kérnek tőled minden adatot... ahogy leírtam.
Hogy tudd, hogy ténnyleg nem a TC-től van: HA A TEVECLUB ÍR NEKED VALAMIT, AKKOR A LEVELEDNÉL (itt) A KIS IKON (pl.: ha levelet kapsz valakitől 1 zöld boríték van) AZ EGY KÉK FELKIÁLTÓ JEL, ÉS KÉKKEL VAN ÍRVA: TeveClub.
Ha egy teve küld neked levelet, akkor egy zöld boríték van.
És: A TEVECLUB SOHA SE KÉRI EL A TEVÉD HÍVÓJELÉT! Ha mégis, akkor szerintem nem itt a TeveClubbon, hanem E-mailen kérik el tőled. De ilyen szerintem nem fog előfordulni.
És még az a teve, aki ezt teteti veled, és még a teve neve is pl.: TeveClub vigyázó... mitudoménmi. És akár a Gazdája neve: Balázs, vagy TC ellenőr, AZ CSAK A TEVÉD, VAGY A DATOLYÁIDAT AKARJA!


- Írják, hogy adnak neked milliárdnyi datolyát, hogyha elárulod a tevéd hívójelét.

Olyan, hogy kapsz 66 datit az nem létezik. Se itt ezen a témán, de máshol se! Akár kariban is hírdetik, olyan nincs! És ha csak a tevéd hívójelét elárulod, akkor nem neked, hanem a csalónak lesz öröme.
És: ha még 1 datit is ígérnek, AKKOR SE ÁRULD EL!




Ezek gyakran előfordulnak, de ezekre is voltak példák:

- Egy karaván sok datolyát ígért, hogyha játszol, de hogy részt vehes egy játékon, neked is datit kell fizetni. (Ez most persze a datolyacsóráshoz tartozik.)

1.: nem érdemes, hisz azokból a datikból fizeti ki a nyereményt, amivel a részvétet fizették.

2.: nagyesetben ez csalás: ígérik hogy a főnyeremény 12 datolya, te nevezel, és se játék se semmi... pl.: mondják hogy elmaradt, mert kevesen neveztek, DE LEHET HOGY SOKAN NEVEZTEK CSAK A NEVEZÉST MEGTARTJA így kapott jópár datolyát.


- Ha azt ígérik, hogy a tevéd napját megnövelik pl.: 1000 nappal, vagy szupertevévé teszik a tevéd, mindössze a tevéd hívójelét el kell árulnod:

Ugyanolyan mint az, mikor úgymond: datolyát adnak a tevédnek, egy hívójelért. Ilyen nem létezik, hogy 1000 nappal meg lesz növelve a tevéd napja! Te se tudnál öregedni 3 évet, 1000 Ft-ért? :D


____________________________________


Lényeg a lényeg: SOHA NE ÁRULD EL A TEVÉD HÍVÓJELÉT! Bármit ígérnek, bármit mondanak!
Ha a TeveClub küld neked levelet (itt), akkor egy kis kék felkiáltó jeles ikon jelenik meg, és kék szöveggel írva: TeveClub. A zöld borítékosok csak az itteni tevék levelei!
Ha a TeveClub kéri tőled a jelszót, azt valószínüleg E-mailban kérik.


Hogy ténnyleg igaz, amiket mondtam, itt vannak azok, amiket találtam egyes helyeken, amit a TeveClub írt:

Segítség:

A Biztonságról:
Mit tegyek, hogy ne lopják el a tevémet?

A tevéket soha nem "véletlenül" lopják el. Csak annak tudják elvenni a tevéjét, aki túl egyszerű hívójelet választ, vagy pedig kifecsegi a hívójelet valakinek. Az olyan hívójelek, mint pl. a "gyere" nem jó, ennél bonyolultabbat kell választanod. Szintén nem jó, ha a hívójel megegyezik a teve, vagy a tulajdonos nevével, vagy a nevének egy részletével.

Figyelj arra, hogy mindig csakis olyan hívójelet válassz a tevédnek, amit csak te ismersz és más nem is tudja kitalálni. A tevéd hívójelét soha, semmilyen körülmények között ne áruld el senkinek! Még akkor se mond meg az illetőnek, ha azt állítja, hogy a TeveClub vezetőségéhez vagy készítőihez tartozik - ha ilyesmi történik akkor biztos lehetsz benne, hogy az illető hazudik, mert a TeveClub adminisztrátorai tudják a tevék hívójeleit, ezért nincs rájuk szükségük.

A csalók, akik megpróbálják megszerezni a tevédet, rendkívül találékonyak, különféle trükköket alkalmaznak. Egy azonban közös minden módszerben: arra próbálnak meg rávenni, hogy add meg nekik a tevéd hívójelét. Néha datolyákat kínálnak cserébe, néha pedig a tevéd elvesztésével fenyegetnek. Ne dőlj be nekik! SOHA, SENKINEK NE ADD MEG A TEVÉD HÍVÓJELÉT, MÉG AKKOR SE, HA AZT ÁLLÍTJA, HOGY A TEVECLUBHOZ TARTOZIK!

Ha valakinek a saját hibájából lopják el a tevéjét, mert pl. túl egyszerű hívójelet választott, vagy elárulta azt másnak, akkor nem tudjuk visszaadni a tevét!

FONTOS: A TeveClubra mindig a http://teveclub.hu oldalról lépj be! (Előfordult már, hogy azzal hitegettek tevetulajdonosokat, hogy más oldalról belépve különféle előnyökhöz juthat - ezek minden esetben átverések!)



Segítség: Egyebek: Gyakran feltett kérdések:
Mi az a TeveKommandó?

Sajnos a TeveKommandó is a legendák közé tartozik. Ha valaki felbukkan nálad (mondjuk egy másik teve), és azt állítja, hogy ő a TeveClubhoz vagy a TeveKommandóhoz tartozik, ezért add meg neki a tevéd hívójelét ne dőlj be! Aki igazán a TeveClub vezetőségéhez tartozik, az soha nem kérdezi meg a tevéd hívójelét - mi azt amúgy is tudjuk. Egy fontos szabály: soha senkinek ne add meg a tevéd hívójelét!




Ingyen datolya, ingyen tudás!

Az üzenőfalon néha azt lehet olvasni, hogy ha elmész erre vagy arra a weboldalra és onnét lépsz be a tevédhez, akkor kapsz 4-6-12 vagy esetleg még több datolyát, vagy gyorsabban fog tanulni a tevéd - illetve sok egyéb nagyon jól hangzó dolgot. Ezek a hirdetések egytől egyig átverések! Ha egy ilyen oldalon megadod a tevéd nevét és hívójelét, nem fog semmi sem történni, sok esetben még a tevédhez sem jutsz el. Az oldal készítői viszont hozzájutnak a tevéd nevéhez és hívójeléhez, így akármikor be tudnak hozzá lépni, és ellopják a datolyáit, rosszabb esetben megváltoztatják az adatait, így legközelebb te már nem fogsz tudni belépni hozzá! Nagyon fontos szabály: soha ne add meg idegen honlapon a tevéd hívójelét, mert könnyen az lehet a vége, hogy ellopják a tevéd datolyáit vagy az egész tevét. Ilyen esetekben a TeveClub nem tud segíteni, nem tudjuk visszadni sem a datolyákat, sem a tevét - ezért nagyon figyelj oda!

..........................................


3D cset:

17.) Egyszer és mindenkorra hidd el nekünk, hogy NEM LÉTEZIK DATIKÓD! Aki pénzért, vagy egyéb juttatásért ilyet ígér neked, az át akar verni. Ha a figylemeztetésünk ellenére átvernek, a TeveClub nem tud felelősséget vállalni az elvesztett datidért, ellopott tevédért, stb.

.................................................

És még egy dolog:

Mit tegyél, ha ilyen "csalóval" találkoztál (ezt most én írtam)?:

Lehetőleg kerüld el, tedd fel a tiltólistádra, de a legjobb, ha szólsz a TeveClubbank (avagy feljelented). Írj, az: info@teveclub.hu E-mail címre, és írd le a teve adatait: teve nevét, leltári sorszámát, és mit vettél észre a tevén. Esetleg a te tevéd nevét, meg leltári sorszámát is odaírhatod (de a tevéd hívójele nem kell!).



Nos, ennyi a tájékoztatóról.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat