Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

liliom naplója


golden lily [209405 AL], gazdája liliom
2008-01-13 Teveházasság

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/209405
2008-01-13 Teveházasság



Ma 100 napos a tevém házassága . Kedves barátom a férje Dr.Rozoga. Miért jegyzem ide be? Remélem 100 nap múlva megint írhatok ide. Sok boldogságot nekünk és egy képzeletbeli virtuális tortát,amit meg is kostoltunk.


***********


Teveválás.....295 nap után...


Címzett: Dr.Rozoga [10300 AL], gazdája Laci 2008-07-22 23:07:20


Sokat gondolkodtam az utóbbi időben, és rá kellett jönnöm, hogy kapcsolatunk már nem olyan, mint régen volt. Azt hiszem, kiábrándultam Belőled. Szeretnék elválni Tőled, és mostantól szeretném a magam útját járni. Remélem, megértesz, de azért még leírom ide néhány gondolatomat a dologgal kapcsolatban:

Bocsi Rozim !

Tudom váratlanul ér a dolog. Valamikor megbeszéltük barátságból adom hozzád lilyt. Sajnos úgy érzem megszünt ez a barátság. Semmilyen kapcsolat vagy beszélgetés nincs köztünk. Kérlek értsd meg .. de te is tudod így van. Lilykét tudom te gondoztad többet , de én alkottam. Bocsika. Ő csak egy teve.
Mint ez a tevézés is csak egy játék. Baráti ölelésem .. ha még van olyan köztünk:lily


***

Volt Hitvi válasza.. Na igen rendes volt mindig.. De lilym végre lélegzik...Szabadon szárnyal , mint madár az égen...



Feladó : Dr.Rozoga [10300 AL], gazdája Laci 2008-07-23 07:27:31




>Szia! >Nem tudom mi késztetett erre a döntésre, de nem haragszom. Ami azt illeti tényleg ritkán beszéltünk, az utóbbi időben.De én soxor fent voltam cseten és MSN-en de téged nem láttalak, így nem tudtam veled beszélni.Na mind1 hagy juk a rizsát.



Remélem hogy a továbbiakban minden sikerül amit eltervezel, és sok sikert kivánok hozzá,és legyél boldog, remélem sikerülni fog.De őszintén mondom, ismersz,neked nem akartam, és nem is akarok rosszat.De azért remélem hogy nem töröltél ki végleg az emlékeidből.További sok sikert az élethez(be),legyél nagyon boldog, de ha ugy gondolod nyugottan írhatsz, és ha segitség kell, amiben tudok segitek továbbra is. >Pussz, szerető ex férjed :Rozi >Szia!














Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat