Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

liliom naplója


golden lily [209405 AL], gazdája liliom
2008-03-02 onleány

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/209405
2008-03-02 onleány

Nem leszek többé onleány !

A 21.század csodája , az internet sok mindenkit magával ragadott. Engem is .Nem probléma külföldre szakadt isminkkel kommunikálni , gyorsan megnézni mikor is született József Attila ,szóval fantasztikus dolog a háló.
Teljesen természetes , hogy haza érünk , és bekapcsoljuk a gépet , van internet.Boldogan netezünk egy szendvicset majszolva , és egy kávét, vagy teát szürcsölve.És bosszankodunk , amikor valamiért ki kell kapcsolnunk. Amikor inter - nyet, akkor mi teljesen kiborulunk. :)
Vagy ezt nevezzük függőségnek? Amikor valami olyannyira a hatalmába kerít , hogy szinte nem tududnk létezni nélküle? Akkor most jó vagy rossz a chet használata? Amikor meredten bámuljuk a képernyőt órákon keresztűl, és csak néha szólunk egy egy ahát környezetünkhöz.
Onleányok és fiuk vagyunk. Szeretném ezt ? Vagy te szeretnéd? Jobb ez mint egy rendes randi az életben? Minden embert egyszer tuti elkap a virtuális ismerkedés vírusa.
Amikor az én életembe is megérkezett ez a remek lehetőség , először kissé megvoltam szeppenve.. Nem értettem a szavak helyén pattogó,villódzó, vigyorgó vagy éppen beintő szmájlikat.Rászoktam a vmi, sztem, nm, betűk használatára.
Aztán lassan belejöttem én is . Elöször csak ismikkel csacsogtam . Majd késöbb jöttek többen. Sokan bejelöltek .Sokféle emberrel cheteltem.Eleinte szokatlan volt privát kérdésekre válaszólni . Pironkodtam . Aztán belejön az ember és természetes lesz . Úgy érzed ismered a másikat , aki a gép túloldalán ül. Pedig ez nem igaz csak képzeled.
Olyan sebességgel megtanul az ember a billentyűzeten püfölni , hogy az már mutatványba illik. Könnyen bele bonyolodunk egy komolynak vélt kapcsolatba . Minden este ,,beszélünk" vele illetve írunk . Egy idő után azt vettem észre , hogy minden este a gép elött ülök és őt várom a mesebeli herceget. Mikor a barátaim meglátogattak , ingáztam a gépi barátom és az egyebek közt. Várjál csak egy pillanat . Ezek a szavak természetesek voltak számomra. Válaszolok a virtuális pasimnak és jövök.Majd oké szia , csukd be az ajtót ha mész. Nem vettem észre hibáztam . Egy virtuális világban éltem . Mint ahogy nagyon sokan mások is . Te is aki olvasod -e sorokat .
Szóval azon kaptam magam , hogy nem megyek sehova , keveset beszélek emberi nyelven ,a virtuális pasimmal töltöm minden percemet . Ez így ment hosszú időn keresztűl. Mignem eljött egy lehetőség egy talira. Kivert a víz . Micsoda ? Mi lesz ha nem tudunk majd miről beszélgetni ? Mi lesz ha nem olyan ,ahogy elképzeltem ? És ha és ha és ha . Nemet mondtam . Megilyedtem . Aztán igent . Nem lett belöle semmi . Megfogadtam többé nem esem ilyen hibába . Az első alkalom kisértete sokáig kisérte a szivemet . Furcsa ám ez . Aztán mégis beleestem ismét egy ilyen helyzetbe. Nem tanultam az első esetből . Bár mégis . Nem adtam a szívem , csak a kiváncsiságom . Ovatosabb voltam . Adtam egy lehetőségat magamnak . Találkoztunk és várt rám teljes életnagyságban . Ez volt életem eddigi legnagyobb csalódása . Megfogadtam soha többet senkivel így nem ismerkedem . Nem untatlak tovább a történettel kedves .
Te aki olvasod ezeket a sorokat ,magadra ismersz te is? Illetve csak kezdeti státuszban vagy még? Vagy már megkaptad a védőoltást? Nem tudhatom .
Azt viszont igen , hogy én ma már csak módjával online barátkozom . Vagy leginkább maradok a valós barátaimnál. Nem zárom ki a chetet az életemből 100 %-ban , de megválogatom , kivel állok szóba , az biztos. Tehát kedves ismeretlen . Kérve kérlek . Ne akarj itt komoly kapcsolatot keresni velem . A cheten barátkozok és szimpatikus nevekkel chetelek . De a szívem a hétköznap emberéé. Köszike ha elolvastál , és esetleg meg is értettél . :)))

Tanultam az esetből .



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat