Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

liliom naplója


golden lily [209405 AL], gazdája liliom
2008-03-30 Az ikerlélekről

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/209405
2008-03-30 Az ikerlélekről

Érdekes cikket olvatam az ikerlelkekről . Bemásolom ide . Van aki hiszi , van aki nem .Egyéni véleményem : Van benne valami . xd.



Hogyan találkozhatsz a másik feleddel?
Az ikerlelkeddel tökéletesen boldog lehetsz
Szeretni sokféleképpen lehet, ezért több kapcsolatban is boldognak érezhetjük magunkat. De azt az érzést, amikor létezni sem bírunk a másik nélkül, valójában csak egy ember mellett élhetjük át. Ő az ikerlelkünk. Eláruljuk, hogyan találhatod meg.


Az élet folyamatos egyesülések és elválások sorozatára épül. Egy elmélet szerint az isteni erők születés előtt szétválasztják a lelkeket, és az egyik egy férfi, míg a másik egy nő alakjában testesül meg. A két fél „tulajdonosai" aztán elindulnak önálló fejlődésük útján, viszont nem hagyják el alapvető tulajdonságaikat. Ez segíti őket abban, hogy az ikerlélekkel való találkozás idején felismerjék egymást. Az út azonban rögösebb, mint gondolnánk.


Előbb magadat találd meg!

Amikor kislány korunkban a hercegről álmodunk, vágyainkban nem szerepelnek tányértörős veszekedések. Akkor még csak a daliás férfiú alakja lebeg előttünk, aki eljön értünk, és többé nem enged el. Egyeseknél ebbe az álomba később beférkőzik a fehér limuzin, a csillogó ruha és a herceg mellére feszülő fekete szmoking. Mielőtt azonban bele élnénk magunkat hajdani illúzióinkba, szögezzük le, az ikerlelkünkkel való találkozás nem a mennyország kapuit nyitja meg előttünk. A nehézségek nem a kapcsolat indulásakor lépnek színre, annál sokkal korábban jelentkeznek. Először ugyanis le kell vizsgáznunk alkalmasságból, vagyis kellő tapasztalattal kell rendelkeznünk ahhoz, hogy éretté váljunk a másik felünkkel való találkozásra. A legtöbb nő akkor követi el a hibát, amikor saját örömét másoktól teszi függővé. „Majd akkor leszek nyugodt, ha megtalálom a férfit, aki viszontszeret." „Addig nem leszek boldog, amíg valaki a tenyerén nem hordoz." Ha nem vagyunk képesek jól érezni magunkat a bőrünkben, akkor sem leszünk boldogok, ha az álomlovag folyton körülöttünk ugrál, és lesi minden kívánságunkat. Először tehát saját magunkat kell kiteljesítenünk. Ha megtaláljuk a nekünk való hivatást, ha már nem azért járunk jógázni, mert másoknak is az a hobbijuk, hanem magunk miatt, akkor közel járunk a teljességhez. Az ikerlelkünknek közben ugyanezt az utat kell bejárnia. A sorsunk párhuzamosan halad az övével, de ha folyton az ablakon át lessük őt, sosem fog felénk közelíteni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat