Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2008-11-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2008-11-26

Már hónapokkal ezelőtt felröppent az a hír, hogy a McLaren-Mercedes egyik spanyol szponzora, a Santander bank a 2010-es szezontól a wokingiak legnagyobb riválisához, a Ferrarihoz szerződhet át. Mostanra mindez tisztázódott, és a pénzintézet a 2009-es szezon után valóban a maranellóiakat támogatja.

Hát így már rohadtul tárgytalan az örömöm hamika világbajnoki címe felé -.- -.-


A 2008-as szezon vége előtt ugyan szó volt arról, hogy Lewis Hamilton világbajnoki címe esetén meggondolhatja magát a Santander, és 2010-ben is marad a McLarennél, ám úgy tűnik, a bank vezetősége nem így gondolta.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a spanyol bank azért akar a Ferrarihoz szerződni 2010-ben, mert Fernando Alonso is a maranellóiak pilótája lesz attól az évtől kezdve. Nemrégiben ugyanakkor az olaszok megerősítették, hogy Felipe Massa mellett Kimi Räikkönen is 2010 végéig marad a csapatnál, míg Alonso éppen addig írt alá a Renault-hoz. Mindez azt is jelentheti, hogy 2011-től már nem lesz akadálya annak, hogy a Santander ismét Alonsóval egy istállónál legyen, mégpedig a Ferrarinál.
Botin pedig nem titkolta, minden vágya az, hogy a bank logója és Alonso ismét egy csapatot erősítsenek: "Alonso a legjobb pilóta a világon, és szeretnénk együtt dolgozni vele, de ez nem csak rajtunk múlik."

Anyád a legjobb pilóta..

--------------------------------------------------

Tiszta görcsben van a gyomrom.. tegnap éjszaka is csomó ideig azon gondolkodtam, hogy milyen lesz.. amííg baba lesz, tuti becsempészem a lakásba xD

Igazából fel sem fogtam, hogy apám megengedte.. nekem az, hogy legyen egy szibériai husky-m, olyan álmom már évek óta, hogy finn legyek..
És apám egyszerűen megengedte és lehet, hogy 2-3 hónap múlva már egy babát foghatok a kezemben, aki az enyém lesz! aki csak az enyém.. tuti bőgni fogok, mert egy nagy,hatalmas,óriási álmom teljesülne..
Mindent megkapna.. játszanék vele, minden jó játékot megkapna.. a legjobb kaját, mindenből a legjobbat.. tanítgatnám, okos kutya lenne..én vinném el orvoshoz az oltások miatt.. mindennap kivinném sétálni és kihúzva, büszkén mennék mellette, hogy nekem van a legszebb babócám a földön, a világon, az univerzumban.. imádnám és KimiHeikkiVille mellett már ő is első lenne a szívemben..pár hónap és talán teljesül a Finnország utáni második legnagyobb álmom!!! Jajj,üssön le vki, mert nem tudok lenyugodni *.*

Jaaaj de utálom ezt a kvízes baromságot az rtlen.. de bekapcsoltam a tv-t és pont az uccsó kérdés volt, hogy ki nyerte idén a magyar nagydíííjat és nagy nehezen megjelölte a finnt, mert beugrott neki h Heikki.. szerencséje :F



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat