Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-09-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-09-22

Zoé bébi. Szépen eszik, szépen iszik, szépen nyávog. Örökre magamat vádoltam volna, ha meghalt volna. Pedig olyan lazán eszik az egereket és a madarakat, ki gondolta volna, hogy egy főtt, madár nagyságú farhát ilyen problémát fog okozni. Még én is el tudtam rágni a csontját is. De Zoénak mégis a torkán akadt. És fuldoklott.. és rázta a fejét.. és két lábra állva kaparta a két mancsával a száját, hogy kijöjjön. Vérzett, a véres nyála folyott ki a kőre.
Mindig nézem az Animal Planet-et és tisztelem, csodálom azokat az embereket, akik bármiféle állaton rögtön segítenek, legyen az 20 méter magas fán vagy 0 fokos vízben, akárhol. Ők megpróbálják. És mindig arra gondoltam, hogy nekem ez nem menne. Mikor látnám, hogy vérzik az állat, fuldoklik, eltört a csontja és átszúrta a bőrét, inkább elhánynám magam, minthogy segíteni tudjak.
De ahogy élesben történik valami, reflexszerűen rohanok az után, aki menekül előlem, elkapom a fejét, szétfeszítem a száját és kiszedem a csontot. És az a pár perc, amit utána adott nekem, hogy belenyomta a fejét a tenyerembe és kapaszkodott belém, sok mindent megér.
Aztán, ami utána történt, az megint csak az én hibám volt. De ha egyszer nem bírtam addig nyugodni, amíg meg nem néztem, hogy vérzik-e még neki vagy sem... Én kentem az ujjamra a májkrémet, hogy onnan egye le és ezzel belássak a szájába, nem ő.. Nem hiszem, hogy direkt harapott rá az ujjamra. Csak éhes volt. Uncut-ban mennyire fájhat az cápa/oroszlán/leopárd harapás, ha egy házimacskáé ennyire? Ez volt életem első ennyire erős harapása és ami még vérzett is. Ehhez képest egy ajtórácsapás vagy téglaráesés (mindkettőm volt már) lightos. Pont a szemfoga volt, meg az egyik mellette. Éreztem, ahogy bement és kihúzta, totál abban voltam, hogy átharapta az ujjam, mert olyan erős volt és annyira fájó, de ahogy kiszedtem, nem láttam, hogy mekkora, mert már véres volt körülötte. De folytattam a macskaetetés, pedig szívesebben ömlesztettem volna a könnyeimet kínomban.. xD Aztán bejöttem, lemostam. Vagy fél óráig vérzett, addig nem is éreztem az ujjam. Most, két napra rá sem az igazi. A seb kb olyan 2 tűszúrásnyi nagyságú, a másik meg egy feles, de fogni nem tudok és pont az ujjehegyemen van, úgyhogy pl írni sem tudok vele. Nemt tudom, hogy bejuttatott-e valami fertőzést, de a seb viszonylag szép (és mély), de nem haragszom rá. Miért is kéne? Ha nem adtam volna csontos húst neki, nem lett volna semmi.
Tegnap etettem, megevett mindent. Meglestem mikor aludt, békés volt.

Ma reggel kimentem wc-re, hallottam egy nyávogást. Na mondom, Zoé. Ezer közül megismerném, azt a fiú létére legmagasabb nyávogást, amit valaha is hallottam. Mikor meglátott, kirohant, én is mentem utána. Apám teregetett, Laci is kint ült a fresh fürdő után és köszönt is, hogy "helloszia-helloszia"; szegény kétszer elismételte, mert először a macskára koncentráltam, de aztán visszaköszöntem.. adtam Zoénak tápot, apám meg egyből mondta, hogy azt hiszem, hogy meg fogja enni? Meg, hogy ő is vett nekik, amit én szoktam (konzervet) és, hogy ő olyan ügyes, hogy csak a felét adta oda nekik, nem úgy, ahogy én, hogy 200 forintot befaljanak egy nap alatt (ő vett macskakonzervet? ráadásul 200 ft-osat, az egyik legdrágábbat?*.*). Kezdett volna kötekedni, szokásához híven, de Zoé leült a táp mellé és elkezdte enni. Mikor meglátta, nem is tudott mit mondani, inkább elvonult. Höhö, szívtál.

Laci is olyan megindító tud lenni néha. Azt hiszem, hogy kezdünk hozzászokni és ugyan nem én ápolom, de nem látom már akadálynak, pedig mikor jött, hogy mondtam.. Apámnak viszont gondolom teher, mert ő ápolja, amíg nincs ápoló. Hát jó, elsőre furcsa volt és az a szag, ami van, főleg fürdetésnél... De már azt is kezdem megszokni, hogy ez van. Tegnap, mikor apám fürdette, aztán elrohant urológushoz pelenkát feliratni, ott maradt a kád, az ajtó, a tusoló (van egy kádtől különálló tusolónk, de azt nem használjuk így külön, oda szokott a Laci beállni), a csempe véresen.. És nem problémáztam, hipó+víz, aztán sikáltam le/fel.

Meg ma reggel is olyan izé volt, az ilyen "szövegek" megérintenek :(
Ugye kint ült, apám meg kiment hozzá..

a: kérsz reggelit?
L: igen.
a: mit?
L: kenyeret.
a: zsíros? margarinos?
L: margarinos.
a: magában?
L: igen, igen.
a: felvágottat nem kérsz hozzá?
L: áh, nem.
a: és kakaót?
L: kakaót? olyan finomat nekem? kaphatok?


:''''''''''''''''''''''"'''''''''',,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,((((((((((((((((((((((((((((



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat