Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-04-18

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-04-18

Ez az időmérő úgy volt jó, ahogy volt. Persze lehetett volna jobb is, sőt sokkal jobb is, de nem vagyok telhetetlen. De már most várom a délutáni ismétlés-adagom XD

Régen bírtam Button-t és nem csak a balkezessége miatt hanem, mert szimpatikus ember volt, szimpatikusan beszélt és tehetsége is volt. De az agyára ment a két hirtelen győzelem és a pofamérete elkezdte megközelíteni hamiltonét, erre pedig allergiás vagyok és az ilyeneket utálom..

"Csalódott lennék, ha nem nyernék harmadszorra is!"..

Azért álljál már le.. csak egy szerencsésen jó autót tettek a segged alá.. De mindegy, azért még Button is messze van a hamilton-allergia szintjétől.. viszont Piquet személyében megvan, akit hamiltonnál is jobban..szóval akit mégkevésbé bírok,mert hamilton legalább tud autót vezetni és úgy nagy a pofája (habár ez sem a legjobb szitu), de piquet-nek úgy nagy, hogy még vezetni sem tud. Irritáló, hiába balkezes ő is:F.. Igazán irritáló..
De most elégedett vagyok, hogy Vettel,Webber és Alonso is elverte Buttonékat.. Lehet, hogy a versenyen visszaelőznek Buttonék, lehet, hogy az első trió (VWA) autója könnyebb.. talán biztos is, de akkor is jó volt, hogy végre nem a (sajnos) lassan egoistává váló Button-ról volt szó. De Button "belsejéért" kár, ha így folytatja :S

Heikki,Massa,Kubica.. őszinte részvétem. Na de tényleg.. Szívesebben láttalak volna titeket az első 10-ben..
Nem mellesleg Heikkivel álmodtam (+vmi sztár nővel,aki nem is létezik, és Villével.. de lehet Kimi is ott volt,de nem emlékszem rá, de az egyik legjobb álmom volt *.*).
De picit jobb is, mert most Kimi már 2x-ra veri Massát és ez jó pont neki.

Az a Kimi, aki.. aki remek még egy jelenlegi gyenge autóval is.

Kimi, imádlak. Mi mást mondhatnék? Tagadjam le,hogy ne értsék fel? Soha nem fogom.. soha nem fogom, mert minden félreértésnél, minden véleménynél, minden embernél többet jelent nekem. A legjobb példakép, az utolsó kapocs, a minden.

Imádom a zsenialitását. A tehetség, a tudás, az ösztön, a begyújtható jég, az őszinteség. Az igazi géniusz Einstein hatványozott tudásával. A legtökéletesebb Isten az egész univerzumban. A pozitív leglegebb legleg!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat