Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-05-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-05-20

Paljon onnea vaan,
paljon onnea vaan,
paljon onnea Joel Doll
paljon onnea vaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pénz nélküli telefonkommunikáció:

1 csörgetés: igen
2 csörgetés: NEM
3 csörgetés: egyéb

V: (...) amm jó volt ez a mentalista rész.
T: *2 csörg*
V: tudom, azért csörgetsz, hogy jóéjt meg Heart meg h6, stbstb :F 1 csörg: igen, 2:persze, 3:jóhogy 4: naná 5: ha 5-öt csörgetsz, eltöröm a karod.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez tökre tetszett :F

A mentalista meg nem igazán. Lehet h ez izgalmasabb része volt, de nekem a mentalista alapból nem annyira az esetem, nálam mármár a gagyiság határát súrolja,de nézem, mert 1, nincs jobb 2, néha tényleg jókat lehet röhögni rajta, ha éppen nem tökre erőltetett.. én nem lehetek szerelmes a főszereplőbe, mint egy tinilyány, akik minden sportot,filmet,bármit azért néznek, mert húú de jó pasi van benne és viszketnek *szánalom*.. tudoom, te 50%-ban kivétel vagy, de a többség nem,úgyhogy ha megsértődsz, én fogom eltörni a karod. Kicsit. <3.
Nálam Booth és Brennan az örök nyerők xD


-Párizsban kedden megvolt az első meghallgatás, ítéletet pedig szerdán hirdetnek majd.-

Alig tudtam elaludni is. 10-től próbáltam, éjfélre sikerült. Tök meleg van, de nem bírok takaró nélkül aludni. Valamennyi mindig kell belőle, ami ilyen melegben nem a legjobb. De aztán elaludtam és álmodtaam. Mégpedig F1-eset. Agyamra megy ez a "háború" és, hogy mindenki bántja a Ferrarit, Kimit és Massát. Talán ez lesz a Ferrari és vele együtt Kimi és Massa utolsó éve a F1-ben (de tényleg mindenki támogatja ebben a döntésükben őket és ÉN IS!), jó lenne, ha végre leszállnának róluk, csak mert gyengére sikeredett az idei autó..nem robotok.. Szóval az volt, hogy rajt. Nem tom milyen pályán, de azt biztos, hogy nem a Monacon GP, mert ez hagyományos pálya vóóót, nem utcai. Vmiért a SC mögül rajtoltak, pedig sütött a nap.. na mindegy. Elindultak és Kimi egy kör után belement a falba és darabokra törte az autóját, Massa meg kicsúszott és 1 autó meglökte, de folytatta, de közben a kommentátorok (nem czollner+palik+wéber) majdnem beps a röhögéstől, hogy megint mennyire szerencsétlen Massa és főleg Kimi..
Azt hittem jobban bírom, ha azokat bántják, akik a mindeneim.. jelen esetben Aki a Mindenem.. de hát tévedtem.

Aztán álmodtam Heikkivel is, de vele tök jót, csak nem igazán emlékszem rá.. csak annyira, hogy a legjobb barátom volt/legjobb barátja voltam és nálunk röhögtünk, hülyültünk együtt, mintha tényleg évek óta a legjobb barátok lennénk.. Ez az álom már jól esett és kár volt hamar mást álmodni ill. felébredni.. nem tom melyik volt,de Heikki olyan jó fej volt, mint amilyennek tűnik is.

"Ha a legutóbbi tíz világbajnoki címből a legtöbbet te nyered, akkor a tiéd egy olyan csapat, amely biztonságot nyújt a versenyzőknek és ez egy olyan valami, amit nem minden istálló tud biztosítani"- folytatta a kétszeres világbajnok, akinek Renault-val kötött szerződése 2010 végéig érvényes. "A Ferrarinál való versenyzés többet jelent annál, hogy a Forma-1-ben vezetsz. Bármelyik kisgyerek, aki piros autóval játszik, tudja, hogy az egy Ferrari. Ha a Ferrarinál vagy, akkor sosem fognak elfelejteni."

És elvesztették a pert, mert nem volt érvényes vétójoguk.. hát nem kezdődik vmi jól az "egyezkedés"..
És akkor a jelenlegi helyzet szerint marad jövőre a McLaren Mercedes, a Williams, a Brawn GP és a Force India és csatlakozik a F1-nek többé nem nevezhető sokadosztályú Izéhez pár, a Force indiánál is kisebb,szegényebb és névtelenebb csapat. És akkor 10 év után nekem is ez lesz az utolsó, még igazi királykategóriás F1-et néző évem..

Forza Ferrari!
Forza Kimi!
Forza Felipe!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat