Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2009-01-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2009-01-05

" Olasz lapinformáció szerint Fernando Alonso szerencsés kimenetelű repülőgép-balesetet szenvedett egy kenyai repülőtéren, amikor magángépe a kifutópályán koccant egy másik géppel vasárnap este. " jéé :F
Ésésés Häkkinen mellett a nem tom ki is azt mondja h Kimire fogadna a 2009-es vb cím kérdésénél :$ ezaz:F
Mameg vacsoracsataaa.. benkőőő :F

Munkaügyibe szerdán megyek, meg bőrdokihoz is akkor kérek időpontot.
Ma meg túléltem a gatyaletolós seggturkász sebészt, aki egyébként tök kedves volt és még sok ilyen doki kéne.. egyedül mentem és jobb is, hogy már ma túl vagyok rajta. Kaptam 50 kúpot meg kenőcsöt.



Hogy szerettelek valaha is? - Igen..
Hogy szeretlek e most? - Lassan elintézed,hogy napról napra egyre kevésbé..

És hogy pisisnek,strébernek,lenézőnek,majmolónak,nagypofájúnak tartalak? Talán nem a kisujjamból szoptam.. Talán ilyennek mutatod magad.. De akkor ne várd el, hogy jobb legyél a szememben.. Sajnálom, de ez a véleményem rólad, pedig volt idő, amikor az "elérhetetlen jó" voltál.. Majd bemutatkoztál,hogy ki is vagy valójában és napról napra egyre többet mutatsz a nem megjátszott énedből és azt hiszem óriásit tévedtem abban,hogy valaha is, akár egy percre is a Legjobbnak hittelek..
És nem akarlak bántani, mert te olyan vagy, én meg ilyen.. Ember,ember, téged úgy szeretnek, engem így, de mi ég és föld vagyunk.. Tényleg nem akarlak bántani, mert nem.. amikor megbántalak, sokszor elgondolkozok és sajnálom a dolgot, mert biztos fájna nekem is, ha ez lenne, de egyszerűen ezt hozod ki belőlem.. soha nem tudod azt mondani, hogy "igazad van!", csak lekezelsz és kiröhögsz, mintha egy más fajhoz tartoznék.. lehet, hogy nem vagyok olyan zseni, mint te és a barátnőid, lehet h nem volt töri emeltszintű érettségim, vagy nem fogadtam hollandokat, sőt egyetemre sem mentem, de semmivel nem vagyok rosszabb nálad, pedig folyton ezt érezteted minden mondatodba elrejtve, pedig én is ember vagyok és semmivel sem rosszabb nálad..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat