Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Joel Doll naplója


Joel Doll [138844 AL], gazdája Joel Doll
2008-12-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/138844
2008-12-13

Pf, Tigris totál meghülyült.. vagy nem tom, lehet csak megijedt, de akkor is már.. engem is folyton össze vissza karmol, mondjuk azt betudom annak, hogy csak a gatyámba akar kapaszkodni, hogy felérjen a kezemig és bújjon..
Most meg apám fogott neki egy egeret.. élőt. és Tigris bebújt valahova, apám berakta hozzá az egeret, erre kiugrott és orron karmolta apámat.. apám meg jött be hozzám és mutatta a tök véres zsebkendőt.. először azt hittem elvágta a kezét vagy rosszul van és azért jött be nekem szólni,de aztán láttam az egész orrát átizélő sebet.. há vazz még jó hogy nem a szemét karmolta ki..
Na gyere csak Teofil.. :F
Mondjuk addigra sztem már apám kiviszi mindkettő macskát a szőlőnkbe.. ha kiviszi őket, hiányozni fognak, de Teo miatt lehet,hogy jobban járnának így... csak mert a huskykban erősebb a vadászösztön,mint a legtöbb kutyában és simán megölné őket.. azt azért meg nem akarom..
Viszont apám már több mint negyed órája vérzik ugyanúgy.. pálinkát, sót mindent tett rá de nem húzza össze.. már vagy 10 zsebkendőt teljesen összevérzett és hiába mondom h menjen el az ügyeletre,csak leordít....

Fél órája vérzik, ugyanúgy.. de megígértettem vele, hogyha végez a pakolással és még akkor is vérzik, akkor elmegy.. hát remélem h betartja.. Nagyon Remélem..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat